ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

4.771 lei pentru o singură noapte de cazare la hotel în Mamaia. Dan Negru a luat foc și a răbufnit public

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV de la Antena 1, susține că hotelierii de la mare și de la munte vor avea prețuri mari în acest sezon estival.

Avatar

Publicat

pe

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV de la Antena 1, susține că hotelierii de la mare și de la munte vor avea prețuri mari în acest sezon estival. Omul de televiziune este de părere că va fi bătaie mare pe locurile de cazare, întrucât românii nu vor mai pleca în vacanțe în străinătate.

965 de euro costă o noapte de cazare la hotel în Mamaia. Dan Negru a luat foc și a răbufnit public

Dan Negru consideră că prețurile la cazare anul acesta vor fi mari, atât la mare, cât și la munte, întrucât lumea este dornică de concediu după atâta timp de izolare. În plus, autoritățile îi sfătuiește pe români să stea în vacanță în țară, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, Dan Negru a studiat mai multe oferte pe care deja hotelierii de la mare le-au lansat deși până la deshiderea sezonului estival mai este.

Dan Negru și-a manifestat nemulțumirea, pe pagina personală de Facebook, cu privire la politicile abordate de unele unități de cazarede lux. De asemenea, Dan Negru nu este de acord cu sfaturile autorităților, care spun ca românii să-și petreacă concediile în țară.

Dan Negru și familia lui. Sursa foto: ea.md

Grecii și bulgarii ar trebui să se teamă să primească turiști din România

Acesta spune că românilor nu ar trebui să le fie frică să meargă în Grecia sau Bulgaria în concediu, în contextul pandemiei de coronavirus, ci ar trebui să fie exact invers.

Grecii sau bulgarii artrebui să se teamă că românii vin la ei în concediu, întrucât noi stăm mai prost în ceea ce privește epidemia de COVID-19.

Advertisement

4.771 lei o noapte de cazare la hotel de lux din Mamaia

Grecii și bulgarii își deschid litoralul de la 1 iunie și i-au invitat și pe români sa o facă, dar oficialitățile zic că românii vor prefera turismul românesc vara asta. Deci asta însemnă consumați produse românești?

În Grecia sau Bulgaria, cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Închideți granițele și consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte?”, a scris Dan Negru pe pagina personală de Facebook.