ZiarulRing

23-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Asaltat de cerșetori, la Londra! Dan Negru a fost legitimat de polițiști, fiind bănuit că e cel care colectează banii

Despre planurile lui legate de televiziune, popularitatea de care se bucură și activitățile cu care își ocupă timpul liber, am stat de vorbă cu Dan Negru.

Avatar

Publicat

pe

Dan Negru este de 20 de ani regele Revelioanelor și conduce detașat în topul audiențelor cu formatele pe care își pune amprenta, cum este „Next Star”, cu care va reveni în curând la Antena 1. Despre planurile lui legate de televiziune, popularitatea de care se bucură și activitățile cu care își ocupă timpul liber, am stat de vorbă cu Dan Negru.

Dan, până la ce vârstă intenționezi să lucrezi în televiziune?

Am 48 de ani, dar nu cred că ține de buletin. Ține de stare. Cunosc tineri de 20 de ani care sunt bătrâni și indivizi de 70 care arată cool. Nu cred însă că televiziunea ca breaslă, ca mijloc media, o să mai aibă viață lungă și o sa mai aibă ce să ne ofere în viitor. E un mijloc de divertisment care e pe final de carieră peste tot în lume, de asta sunt norocos că am prins golden age-ul tv din România. Așa că eu sunt tânăr, ținând cont că televiziunea îmbătrânește mai repede ca mine.

Care e cea mai mare dorință a ta pentru acest an?


Contează dorințele personale, în primul rând. Îi pun pe ai mei pe prim plan pentru că, în toți anii ăștia de până acum, am pus televiziunea acolo. Așa că, personal, îmi doresc să stau mai mult cu ai mei. Profesional sper ca televiziunea, ca business media, să aibă forța să existe în interesul publicului.


Ai în plan vreo vacanță?


Încep anul acasă ori de câte ori pot, în cel mai frumos oraș din Europa de Vest, Timișoara. Nu cred nici azi, după 20 de revelioane, că Bucureștiul e casa mea. În continuare am impresia că sunt venit aici în delegație.

Ți se întâmplă să fii recunoscut în concediu? Cum te abordează oamenii?
Dacă faci televiziune și publicul nu te recunoaște pe stradă, înseamnă că o faci degeaba și că trebuie să-ți schimbi meseria. Abordările sunt diferite. Am trăit o întâmplare amuzantă la Londra când, în Trafalquar Square, s-au adunat în jurul meu toți cerșetorii și copiii de diferite naționalități care cerșeau prin zonă și Poliția m-a legitimat, crezând că sunt cel care colectează banii lor. Mă bucură când oamenii mă abordează, oriucum ar fi. Înseamnă că mi-am făcut treaba bine la tv.


Ce hobby-uri ai în viața de zi cu zi? Cum arată o zi obișnuită din viata ța, atunci când nu ai filmări sau alte angajamente profesionale?
Baschet, copii, Netflix, bonsai și stupi de albine. Îmi place să cresc albine de niște ani.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *