ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

VIDEO! Cel mai bine păstrat SECRET al Adinei Buzatu a fost DEZVĂLUIT!

Avatar

Publicat

pe

Celebrul designer al vedetelor din România, Adina Buzatu, a divulgat secretul pe care îl ţinea de ani de zile. Ea a dezvăluit în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro ce carieră i-ar fi plăcut să urmeze dacă nu ar fi avut succes în lumea modei.

Adina spune că uneori se uită cu o invidie pozitivă la cântăreţii din România. A cântat de câteva ori, dar şi-a dat seama că niciodată nu va avea succes cu vocea sa.

„Să ştii că mi-am dorit toată viaţa să cânt, lucru pe care nu l-am mărturisit niciodată. Am ureche muzicală, însă, din păcate, nu o leg de voce. Astfel, mă duc pe câmp, foarte departe. E bine să nu mă ascultaţi cântând, pentru a nu vă pierde părerea bună despre mine. Aş vrea, dar nu pot să cânt fiindcă nu vreau să stric auzul nimănui”.


Prietenă bună cu mulţi artişti din muzica românească, pe care îi şi îmbracă, Adina Buzatu spune că aceştia sunt unii dintre cei mai buni ambasadori ai României. Amică bună cu Marius Moga, ea spune că îi vine să strige în gura mare prin cluburile şi barurile din străinătate atunci când aude muzică românească.

„Iubesc muzica românească, iubesc dezvoltarea incredibilă pe care aceasta a avut-o în ultimul timp. Sunt mândră când aud în străinătate muzică românească. Nu vă pot spune ce senzaţii extraordinare trăiesc. Dacă vrei, îţi dau un exemplu. Când o gimnastă câştigă medalia de aur şi aude imnul, eu am o senzaţie de un milion de ori mai redusă, dar oricum extraordinară. Îmi vine să mă ridic în bar, acolo, şi să ţip, cel care cântă este român „.

Aseară, Adina Buzatu a făcut senzaţie la gala premiilor On Air Music Awards. Ea a îmbrăcat o rochie a celebrului designer Vivienne Westwood.


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *