ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

EXCLUSIV! VICA E ISTORIE! Vezi cu cine s-a afişat Victor Piţurcă la un restaurant de fiţe

Avatar

Publicat

pe

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pişurcă este istorie! Selecţionerul, care nu traversează o perioadă grozavă la cârma echipei naţionale, este tot mai prezent la evenimentele mondene. Numai în ultimele zile a participat la două şi săptămâna nu s-a încheiat.


Piţi a suprins pe toată lumea la lansarea unui restaurant de fiţe în Capitală. El a venit însoţit de Mia, soţia sa. S-a făcut Piţurcă, bărbat cuminte? Aşa se pare, având în vedere zâmbetul pe care l-a afişat la braţul jumătăţii sale. El s-a simţit excelent într-o companie selectă care i-a inclus pe Chef Joseph Hadad, Cătălin Botezatu, Ozana Barabancea, Viorel Păunescu, Gică Popescu şi lista poate continua.
Toată lumea bună nu putea lipsi de la un eveniment cu ştaif, aşa cum a fost lansarea restaurantului care-i aparţine juratului de la Top Chef, Joseph Hadad. 
Joseph are un specific mediteranean-frantuzesc. Joseph deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate şi, ca chef reputat al bucătăriei internaţionale, a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrităţi mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei şi Prinşul de Lichtenstein. Staruri de cinema şi legende pop-rock au fost de asemenea oaspeţii lui Joseph Hadad; printre aceştia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson şi multi alţii.
Din 1997 s-a stabilit in Romania, unde, vreme de 14 ani, a dezvoltat conceptul de „gourmet cuisine” la Casa Vernescu, ca Executive-Chef. Ulterior, din 2011, a dat curs unei noi provocari, devenind partener si Executive-Chef al cunoscutului restaurant Aqua, din Herastrau.
Din 2012, Chef Joseph Hadad face parte din juriul Top Chef, in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase show-uri culinare din Romania.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *