ZiarulRing

22-feb.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Victor Becali confirmă: „Rusescu a slăbit, acum are greutatea optimă”

Avatar

Publicat

pe

Campionatul Spaniei are alte cerinÅ£e decât cel autohton, astfel încât Raul Rusescu nu are viaţă uÅŸoară la Sevilla. Antrenorul Unai Emery l-a băgat într-un program special, în urma căruia atacantul român a slăbit drastic. Impresarul Victor Becali a confirmat, pentru „ring”, că Rusescu venise cu câteva kilograme în plus după o vacanţă prelungită, dar ne-a spus că acum a ajuns la greutatea optimă.
Transferat de la Steaua, în această vară, pentru 2,2 milioane de euro la FC Sevilla, Raul Rusescu nu a prins prima echipă. Se pare că argumentul andaluzilor a fost că fostul stelist avea câteva kilograme în plus care l-ar fi afectat în ceea ce priveÅŸte randamentul, considera antrenorul lui Raul, Unai Emery. Românul a intrat într-un program special ÅŸi efectul s-a văzut după două săptămâni. Fotografiile postate de site-ul estadiodeportivo.com sunt grăitoare. Chiar dacă unii afirmă că sunt trucate, agentul jucătorului, Victor Becali, a confirmat că atacantul a dat jos câteva kilograme bune. „Da, domnule, a slăbit! Era într-un program de pregătire, fiecare echipă are metodele proprii de a antrena ÅŸi de a forma jucătorii. Rusescu a fost după o vacanţă mai prelungită. Repet, fiecare club, fiecare antrenor are metodele lui, însă asta nu înseamnă că Raul nu a fost bine pregătit la Steaua. Dacă era aÅŸa cum speculează unii, nu ar fi dat atâtea goluri în România”, a declarat, pentru „ring”, Victor Becali.


A ajuns la 73 de kilograme
Raul Rusescu nu este la prima „abatere”. El a mai venit cu câteva kilograme în plus ÅŸi la Steaua după o vacanţă. Din cauza acestor „acumulări”, Rusescu era poreclit „Pufulete”. Astfel, s-a întors dintr-o vacanţă având 78 de kilograme ÅŸi a fost pus de Reghecampf la cură de slăbire. În mai puÅ£in de o săptămână, Raul a dat jos trei kilograme. Numai că, la 1,81, ar trebui să aibă în jur de 73 de kilograme. La Sevilla, sursele „ring” spun că fostul atacant al Stelei ar fi avut 80 de kilograme, iar în urma programului stabilit de antrenorul Unai Emery a dat jos nu mai puÅ£in de ÅŸapte kilograme. „Nu ÅŸtiu exact cât a slăbit, dar acum este la greutatea normală, asta-i cel mai important. Nu a fost acasă în această minivacanţă, a rămas în programul echipei, la Sevilla”, a conchis impresarul său.
Va juca în Europa League
La un moment dat se vehicula ÅŸtirea că Raul Rusescu va fi împrumutat de formaÅ£ia andaluză. Cum atacantul român a respectat strict programul impus de antrenorul Unai Emery ÅŸi a slăbit atât cât i s-a cerut, a fost răsplătit de spanioli. Astfel, a fost trecut de formaÅ£ia sa pe lista UEFA pentru meciurile din Europa League, unde FC Sevilla va juca, în grupa H, alături de Freiburg, Estoril ÅŸi Slovan Liberec.
„Raul a fost într-un program special ÅŸi a slăbit. Fiecare club are metodele ÅŸi cerinÅ£ele sale, asta nu înseamnă că la Steaua nu era bine pregătit.” – VICTOR BECALI
7 kilograme a slăbit Raul Rusescu, în două săptămâni, la Sevilla.
450.000 de euro pe sezon este salariul lui Raul Rusescu la FC Sevilla, plus bonusuri de performanţă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *