ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

VESTE-BOMBĂ pe SCENA MONDENĂ! Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au DESPĂRŢIT

În ciuda declaraţiilor apărute în presă în ultimele zile despre cât de bine se înţeleg, apropiaţi ai artistului şi ai prezentatoarei TV ne-au confirmat că pe Adrian Enache şi Iuliana Marciuc îi mai leagă doar copilul.

Avatar

Publicat

pe

În ciuda declaraţiilor apărute în presă în ultimele zile despre cât de bine se înţeleg, apropiaţi ai artistului şi ai prezentatoarei TV ne-au confirmat că pe Adrian Enache şi Iuliana Marciuc îi mai leagă doar copilul.

Deşi presa a scris că Adrian Enache joacă la două capete de două decenii, aproape de fosta soţie, dar şi într-o relaţie cu Iuliana Marciuc, o sursă din anturajul prezentatoarei TV ne povesteşte cum stau lucrurile de fapt.

„Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa. Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian”, ne-a povestit sursa noastră.

„Diana nu vrea să audă de Iuliana Marciuc”

E lesne de înţeles că nici Diana, fiica lui Adrian Enache din prima căsătorie, nu poate avea vreo prietenie cu vedeta TVR. Cum fosta soţie, Corina, şi Iuliana Marciuc, fosta iubită a artistului, au fost cele mai bune prietene în trecut, Diana e prinsă la mijloc şi e deranjată de situaţie.

„Diana nu se înţelegea cu Iuliana, deşi ea şi-ar dori să fie prietene. Păcat că lucrurile decurg aşa.  Nu se aştepta ca tatăl ei să o ia pe Iuliana cu el în America. Iniţial, Iuliana a plecat cu o echipă de la TVR să filmeze pentru o nouă emisiune, dar evident că s-au întâlnit acolo. Din câte am observat, s-au cam certat prin America şi relaţia lor nu pare să fie prea roz”, ne-a mai spus sursa noastră.

Advertisement

„Calitatea unei femei e răbdarea. Sunt liber să fac ce vreau eu, dar cu bun-simţ. Limita e să nu îţi faci partenerul să sufere. Dacă nu eşti atent, ai gafat.”, ADRIAN ENACHE

18 ani a durat relaţia dintre Adrian Enache şi Iuliana Marciuc.

„Toată lumea ştie treaba cu răbdarea. Adrian (Enache – n.r.) e cuminte, dar foarte liber. Ca mine. Glumind, el vrea să spună că iubirea se întreţine.”, IULIANA MARCIUC

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *