ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Valul, căderea, urmărirea şi alte vise care se repetă. Vezi ce spun despre starea ta psihică

E adevărat că visele sunt personale şi unice, dar există anumite scenarii pe care toţi le visăm din când în când, sub diferite forme. Vezi ce înseamnă când visezi că îţi cad dinţi, eşti urmărită sau apari goală în public!

Avatar

Publicat

pe

E adevărat că visele sunt personale şi unice, dar există anumite scenarii pe care toţi le visăm din când în când, sub diferite forme. Vezi ce înseamnă când visezi că îţi cad dinţi, eşti urmărită sau apari goală în public!

 1. Visezi că eşti goală în public
  Ce visezi: eşti la birou, pe stradă sau la magazin şi îţi dai seama că eşti complet goală sau că îţi lipsesc pantalonii.
  Ce înseamnă: Nu eşti sinceră cu cei dragi. Ascunzi un lucru de care îţi e ruşine şi ţi-e teamă de momentul când secretul tău se va afla.
 2. Visezi că te mişti cu încetinitorul
  Ce visezi: ştii că trebuie să ajungi rapid într-un anumit loc, că eşti pe cale să întârzii, dar în ciuda eforturilor tale, te mişti prea încet şi nu ai şanse să ajungi la timp.
  Ce înseamnă: Ai anumite probleme care te trag înapoi. Simţi că nu poţi trăi la intensitate maximă sau nu poţi evolua fiindcă ceva te ţine pe loc – o persoană, un secret, o datorie, un loc de muncă, etc.
 3. Visezi că te îneci
  Ce visezi: visele care implică apă pot varia de la o persoană la alta. Unii visează că se îneacă, fie şi într-o apă mică, alţii visează că se ridică deasupra lor un val uriaş care urmează să se spargă peste ei.
  Ce înseamnă: eşti copleşită de anumite probleme, te simţi neajutorată, fără speranţă, ai impresia că te lupți cu ceva mai mare decât tine.
 4. Visezi că eşti urmărită
  Ce visezi: eşti urmărită de un monstru sau de o persoană, fugi sau te ascunzi şi eşti speriată.
  Ce înseamnă: ai fost sau eşti pusă pusă într-o situaţie de criză, în care alegi să fugi, să te retragi, în loc să înfrunţi „duşmanul”.
 5. Visezi că eşti captivă
  Ce visezi: eşti închisă într-o cameră, într-o cutie, sicriu, etc.
  Ce înseamnă: te simţi prizonieră în propria viaţă, te confrunţi cu o problemă pe care nu o poţi rezolva orice ai încerca şi, cumva, simţi că numai cineva din exterior, care priveşte lucrurile obiectiv, te poate salva.
 6. Visezi că îţi cad dinţii
  Ce visezi: îţi cad dinţii, în special cei din faţă, sau pur şi simplu te uiţi în oglindă şi observi că nu îi mai ai.
  Ce înseamnă: ai anumite complexe sau griji legate de înfăţişarea ta. Ţi-ai pierdut încrederea în tine. 5.
 7. Visezi că eşti în cădere
  Ce visezi: cazi de la înălţime, fie pentru că ai vrut, fie din greşeală. Căderea poate fi plăcută sau însoţită de frică.
  Ce înseamnă: simţi că ai pierdut controlul asupra unei situaţii, că cineva „ţi-a tras covorul de sub picioare”. Te simţi neputincioasă în faţa unei probleme.
 8. Visezi că eşti nepregătită
  Ce visezi: eşti la birou sau poate la şcoală – chiar dacă ai terminat-o de mult timp – în faţa colegilor sau a unei coli de hârtie şi nu ştii ce să zici sau ce să scrii.
  Ce înseamnă: simţi că nu eşti pregătită pentru o situaţie căreia trebuie să-i faci faţă. Ai nevoie de mai mult timp pentru găsi o soluţie.
 9. Visezi că nu găseşti toaleta
  Ce visezi: eşti într-un loc public, cauţi mult timp o tolaetă sau stai la coadă în faţa uneia, iar când intri în sfârşit îţi dai seama că toaleta nu funcţionează sau nu are uşă.
  Ce înseamnă: eşti frustrată din cauză că nu ai parte de intimitatea pe care o doreşti. Ai nevoi spirituale sau romantice pe care nu le poţi împlini.
 10. Visezi că te înşală iubitul
  Ce visezi: îl prinzi cu altă femeie sau pur şi simplu ştii, în vis, că el te înşală.
  Ce înseamnă: simţi că nu primeşti suficientă atenţie din partea iubitului tău, ceea ce nu înseamnă neapărat că te înşală. Poate fi doar nevoia ta de mai multă atenţie şi incapacitatea de a-i transmite acest lucru.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *