ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Horoscop anual berbec: Zodia care îşi împlineşte visul de-o viaţă în 2023

2023 este un an perfect sa ai mai multa grija de imaginea ta publica si sa excelezi la locul de munca. Trebuie sa faci unele eforturi pentru asta, dar esti pregatita sa le faci.

Avatar

Publicat

pe

2023 este un an perfect sa ai mai multa grija de imaginea ta publica si sa excelezi la locul de munca. Trebuie sa faci unele eforturi pentru asta, dar esti pregatita sa le faci.

Anul acesta iti implinesti visul de-o viata
Cu Luna, Saturn, Marte, Uranus aflate la inceputul anului in semnele de Foc, ai foarte multa energie si multa forta interioara. De aceea, 2023 poate fi anul in care iti implinesti visul de-o viata, fie ca e legat de cariera, bani, familie sau un alt aspect al vietii tale. Marte, planeta care te guverneaza, acorda o atentie speciala cresterii personale, dragostei si casatoriei in acest an, facandu-te, de asemenea, mai interesata de gasirea adevarului si alte actiuni filosofice.
Primavara 2016 – o perioada buna pe plan profesional
Primavara iti testeaza rabdarea, cu Marte retrograd de la jumatatea lunii aprilie pana la sfarsitul lui iunie. Este un moment bun sa iti imbunatatesti tehnicile pe care le folosesti la munca si sa testezi ideile noi pe care le ai. Respecta limitele fizice care ti se impun si nu te implica prea mult in relatii sentimentale la finalul verii si inceputul toamnei. Rezista tentatiei de a participa la prea multe evenimente, intalniri, reuniuni si incearca sa nu faci prea multe ore suplimentare la locul de munca.

NU ITI NEGLIJA SANATATEA!


Sanatatea ta si starea de spirit sunt foarte importante si nu trebuie sa le neglijezi pentru profituri sau cariera. Neptun este partenerul tau tacut din 2016, care aduce un element spiritual in viata ta si te face sa accepti mai usor lucrurile care nu ies cum ti-ai dorit. Jupiter va fi in Casa Carierei, iar din aceasta pozitie te face sa iti gasesti un scop, sa cauti conditii mai bune de munca si sa ceri o marire de salariu. Cum aceasta casa este conectata si cu starea ta de sanatate, vei avea foarte multa vitalitate si forta fizica.


TOAMNA POATE ADUCE O CERERE IN CASATORIE
In septembrie, Jupiter se muta in Casa Casatoriei si sunt mare sanse ca relatia ta sa se incheie cu o casatorie. Daca esti singura, o persoana speciala va intra in viata ta. 2023 va fi un an caracterizat de pasiuni intense si foarte multe emotii constructive, care te vor face mult mai creativa. Vei cunoaste multe persoane noi, iar viata ta sociala va inflori.

Advertisement