ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Trăistariu, despre Eurovision: NAOMI ARE ŞANSE, Turcescu…

Avatar

Publicat

pe

Peste 150 de piese au fost înscrise pentru a intra în concursul naţional Eurovision. Printre cei care vor urca pe scenă sunt Elena Cârstea, Luminiţa Anghel, Lora, Electric Fence, Liviu Guţă, Naomi, dar şi Robert Turcescu.

Pe 14 februarie, când vor avea loc audiţiile în Capitală, o mare parte din artiştii înscrişi vor urca pe aceeaşi scenă în faţa unui juriu de specialitate. „Pe Robert Turcescu nu l-am auzit niciodată cântând, dar dacă are voce şi face şi show pe scenă, dacă se scălâmbăie sau altceva, are şanse, dar dacă va fi serios pe scenă, e mai greu. Legat de Naomi, ca voce, cred că are şanse mari să ajungă în finală, dar publicul nostru e mai reticent, iar de juriul nostru nu se trece chiar aşa uşor. Eu, sincer, prevăd un cutremur la Eurovision, între artişti. Eu îi cunosc şi abia aştept să-i urmăresc”, a povestit Mihai Trăistariu.

„S-au înscris peste 150 de piese, e bine că vom avea de unde alege. Miercuri vor începe primele audiţii ale melodiilor înscrise.” – DAN MANOLIU, şef delegaţie România

200.000 de euro e bugetul alocat pentru Eurovision, 130.000 de euro fiind numai taxa de participare plătită la EBU.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *