ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Trăistariu, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Alexandra Stan: „DĂDEA cu telefoanele de PEREŢI”

Avatar

Publicat

pe

Acuzată de Marcel Prodan, dar şi de un alt fost iubit, că ar avea porniri violente în relaţiile amoroase, situaţia este confirmată şi de Mihai Trăistariu, care susţine că, încă de la 18 ani, Alexandra, nervoasă fiind, dădea cu telefonul mobil de pereţi.

Mihai Trăistariu i-a fost profesor Alexandrei înainte de a participa la Festivalul Mamaia. „Am colaborat cu ea o perioadă de două luni. Era elevă la liceu, avea 18 ani când eram profesorul lor, făceam ore suplimentare. Era o fată calmă, educată şi cânta bine în stilul Laura Stoica, Mădălina Manole. La un moment dat, s-a despărţit de iubitul ei de atunci pentru vreo două săptămâni şi a fost un episod în care a aruncat cu telefonul mobil de pereţi. E pătimaşă atunci când iubeşte. Era mai tot timpul nervoasă, mai făcea crize, era agitată şi nervoasă, dar nu cred că era violentă. Se pare că toate relaţiile ei se termină cu certuri”, a dezvăluit, pentru „ring”, Mihai Trăistariu.

Marcel Prodan era tot timpul calm

În privinţa „impresarului bătăuş”, Trăistariu susţine că l-a cunoscut personal şi pe el şi chiar i-a lăsat impresia unui om calm. „În privinţa lui Marcel Prodan, ştiu că el este un om liniştit despre care nu ai zice că poate să lovească, abia vorbeşte şi nu se bagă niciodată în discuţii aiurea”, susţine artistul. Chiar şi fostul iubit şi impresar al Alexandrei Stan a rupt tăcerea şi, săptămâna trecută, a recunoscut că îi pare rău pentru gestul făcut. „Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reacţionez în momentul în care, urmare a unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că „mai bine ne sinucidem”, spunea Marcel Prodan despre incident.

„De fiecare dată când încercam să pun capăt relaţiei noastre şi să mă mut, ea avea un comportament violent şi isteric faţă de mine, ameninţând chiar cu sinuciderea.” – MARCEL PRODAN

„După atâta pauză muzicală, cred că e greu ca Alexandra Stan să revină la acelaşi succes internaţional.” – MIHAI TRĂISTARIU

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *