ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

La cununia civilă, Ţiriac i-a „prezis” DIVORŢUL lui Năstase

Ilie Năstase va îmbrăca pentru a patra oară costumul de mire. Înainte de a ajunge la altar, cel mai bun prieten i-a prevestit divorţul…

Avatar

Publicat

pe

Fostul mare tenismen se îndreaptă cu paşi repezi spre altar. Ilie Năstase va îmbrăca pentru a patra oară costumul de mire, cununia fiind programată pentru 2 noiembrie. Culmea este însă că, înainte de a ajunge la altar, cel mai bun prieten i-a prevestit divorţul…

Prietenia dintre Ion Ţiriac şi Ilie Năstase durează de aproape 50 de ani, dar asta nu înseamnă că nu se ironizează reciproc ori de câte ori au ocazia. Surse din preajma celor doi au povestit, pentru ziarulring.ro, cum că Ion Ţiriac i-a mai ridicat o dată mingea la fileu taman la cununia civilă a lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, desfăşurată în luna iunie la Timişoara.

Ilie Năstase: „Ţiriac nu o să se însoare niciodată. Poate nu-i plac femeile…”

Ce-i drept, se pare că Ilie a fost cel care l-a provocat, iar seniorul Ţiriac a avut o replică pe măsură… „Chiar înainte să semneze în faţa ofiţerului stării civile, Ilie s-a întors către vechiul său prieten şi l-a întrebat, pus pe şotii: „Ce fac, Ioane, să semnez?”. Replica lui Ţiriac a fost incredibilă: „Semnează. Dar când plecăm de aici, să semnezi şi actele de divorţ, ca să nu faci două drumuri!”, a povestit sursa noastră, adăugând că, în afară de Ilie Năstase, care era obişnuit cu glumele prietenului său, o parte din cei de faţă s-au simţit cam stânjeniţi.

Contactat de redactorii ziarului „ring”, Ilie Năstase i-a dat replica lui Ţiriac: „Ştiu că Ţiriac mai face câteodată glume la adresa mea, dar nu mă supăr. Îi place să mă înţepe ori de câte ori mă prinde. E un om spiritual. Treaba e că, spre deosebire de mine, el nu o să se însoare niciodată. Nu ştiu de ce! Poate nu îi mai plac femeile, poate s-a dat cu bărbaţii…”, a spus, râzând, fostul tenismen.

Astrele zic că vor fi mult timp împreună

Analizând compatibilitatea dintre Brigitte şi Ilie Năstase, astrologul Radu Ştefănescu susţine că, din punct de vedere astral, cei doi se potrivesc de minune. „Ilie Năstase este născut în zodia Racului, iar soţia lui este în zodia Vărsătorului; sunt două zodii care se potrivesc foarte bine, au multe planete în comun şi multe aspecte bune. Între cei doi este o apropiere foarte mare şi se căsătoresc pentru că între ei funcţionează acea chimie a dragostei. Din acest motiv, şi căsnicia lor va fi una de durată. Data aleasă pentru cununia religioasă este o zi benefică, 2 noiembrie este considerată Ziua Transformării.”

Sfatul astrologului este ca Brigitte şi Ilie Năstase să vorbească foarte mult între ei, să înveţe să comunice. Micile probleme care pot apărea se vor rezolva prin negociere şi multă comunicare.

Advertisement

„Căsătoria nu are ce să aducă în plus între noi. Nu schimbă nici în bine, nici în rău.” – ILIE NASTASE

67 de ani a împlinit Ilie Năstase pe 19 iulie.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/221889/La-cununia-civila-Tiriac-i-a-prezis-DIVORTUL-lui-Nastase

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *