ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ponturi pentru o cafea gustoasă

Aroma boabelor care s-au păstrat un timp într-o cutie se va restabili dacă se vor cufunda pentru 10 min. în apă rece, apoi se vor usca în cuptor.

Avatar

Publicat

pe

Aroma boabelor de cafea care s-au păstrat un timp îndelungat într-o cutie închisă ermetic se va restabili dacă se vor cufunda pentru 10 min. în apă rece, apoi se vor usca în cuptor.

Astfel, cafeaua va deveni aromată şi se va păstra mai multe zile dacă va sta bine închisă într-o cutie de metal. De asemenea, aroma de cafea măcinată la râşniţă va fi mai puternică dacă boabele de cafea se vor usca puţin la foc, adăugându-se câteva cristale de sare.

– https://ziarulring.ro/stiri/culinar/221863/Ponturi-pentru-o-cafea-gustoasa-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *