ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Top 5 cele mai proaste locuri de ascuns banii

Avatar

Publicat

pe

Oamenii au numeroase motive de a folosi metodele tradiÈ›ionale de a ascunde banii, în loc de a-i depune la bănci aparent sigure. Poate pentru că unii doresc să-È™i È™tie bunurile… „aproape”, aÈ™a că apelează la diverse metode ingenioase de a-È™i asunde bogățiile. Iată-le pe cele mai neinspirate locuri de ascuns banii, care, cu siguranță, te vor face să te gândeÈ™ti de două ori înainte de a apela la ele!

În grădină
Oricât de sigură È›i s-ar părea ideea aceasta, iată trei argumente care te vor ajuta să te răzgândeÈ™ti, în caz că te gândeÈ™ti să-È›i îngropi banii în grădina casei!
Te pot observa vecinii în timp ce efectuezi…operaÈ›iunea.
Dacă ai animale, È™i acestora le place să sape gropi uriaÈ™e în toată curtea È™i, implicit, în grădina ta, banii pot fi găsiÈ›i foarte uÈ™or.
ÎngropaÈ›i în pământ, banii pot fi distruÈ™i, cu uÈ™urință, de ploaie, în cazul unor averse… prea mari.

Sub saltea
De când e lumea, „depozitatul” banilor la saltea este cea mai comună soluÈ›ie în rândul oamenilor. Trebuie să È™tii că, în cazul unui jaf, presupuÈ™ii hoÈ›i vor lua în calcul, pentru prima dată, această ascunzătoare. Deci… nu!

În pungile de cadouri
Poate, la un moment dat, te-ai gândit că dacă pui banii în pungi de cadouri È™i le depozitezi foarte bine, îi salvezi. Nimic mai greÈ™it! Nu ai vrea să le arunci la gunoi, la un moment dat, din neatenÈ›ie, nu? Și cu siguranță nu ai vrea să faci cuiva un asemenea cadou…valoros.

CiteÅŸte continuare aici!

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *