ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Test: ce spune modul în care te ține de mână despre relația ta

Avatar

Publicat

pe

Sărutările dulci, nopÈ›ile pasionale È™i îmbrăţişările pătimaÈ™e spun multe despre relaÅ£ia voastră, dar unul dintre cei mai importanÈ›i indici ai iubirii dintre voi este clasica strângere de mână. E unul dintre cele mai intime gesturi ale unei perechi; tocmai pentru că e atât de normal, de acceptabil, va avea semnificaÈ›ii chiar mai profunde decât dovezile de dragoste de mai sus!

Află ce spune despre voi modul în care el te È›ine de mână! Te poÈ›i aÈ™tepta sau nu la un viitor fructuos al relaÈ›iei?

Cum te È›ine de mână, atât de mult te iubeÈ™te

Alege una dintre imaginile de mai jos, cea care vi se potrivește cel mai bine.

Strângerea voastră e una clasică, mână în mână

Nu e nimic neobiÈ™nuit la strângerile voastre de mâini, ai putea spune. El îÈ›i apucă palma sau degetele, iar tu i le oferi, primindu-le la rândul tău pe ale sale. Vă iubiÈ›i mult, dar nu excelaÈ›i la capitolul intensitate a sentimentelor. Îl adori, dar nu ai putea spune că absenÈ›a sa te-ar ucide; ai suferi, dar cu siguranță ai ajunge să iubeÈ™ti din nou. Înainte de a ne părăsi supărată, disperată că diagnosticul pe care l-am pus relaÈ›iei tale nu pare a fi unul favorabil, află că, de fapt, modul în care te È›ine de mână sugerează că veÈ›i fi mult timp împreună. Vă iubiÈ›i, vă respectaÈ›i, dar, cel mai important, vă acordaÈ›i libertatea necesară unul altuia: e exact reÈ›eta unei relaÈ›ii îndelungate. De asemenea, fii atentă la cel care se îndepărtează, conform imaginii din test: acela este cel care este mai tare iubit!

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *