ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Teo Trandafir, PROCES de 70.000 de euro!

Avatar

Publicat

pe

Pentru prima oară în viaţa ei, Teo Trandafir a decis să dea pe cineva în judecată, pentru a-şi recupera o investiţie de 70.000 de euro. Vedeta de televiziune a acţionat-o în justiţie pe Gabriela Man, medic nutriţionist, alături de care s-a asociat într-o afacere ce s-a dus pe Apa Sâmbetei.

Mai exact, în anul 2008, Teo s-a asociat cu medicul nutriţionist Gabriela Man într-o afacere cu un tip de făină care nu îngraşă. Potrivit „Click!„, între cele două asociate au intervenit neînţelegeri, astfel că Teo vrea să-şi recupereze banii pe care i-a investit cu titlu de împrumut. „Este primul proces din viaţa mea. Să nu vă gândiţi că ne-am dus la tribunal ca să ne păruim. Este un demers pur legal. Pur şi simplu nu ne-am înţeles”, a declarat prezentatoarea pentru „Click!„.

De cealaltă parte, medicul nutriţionist susţine că Teo îşi face singură rău, deoarece, chiar dacă va câştiga procesul, tot ea va fi cea care va scoate bani din buzunar.

„Teo nu m-a dat pe mine în judecată, ci firma în care e şi ea în continuare asociată. Ea s-a dat pe ea în judecată, iar dacă a câştigat, tot ea trebuie să dea banii. Banii i-a băgat în firmă, nu la mine în buzunar şi s-au dus spre utilaje. Oricum, firma e dată în faliment de un furnizor. Fiind în faliment, cei care au pretenţii se înscriu la masa credală”, a spus Gabriela Man.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *