ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Tatăl lui Castellano infirmă divorţul şi aruncă BOMBA: Antonia ESTE GRAVIDĂ!

Cea mai tânără mămică din industria muzicală, cântăreaţa Antonia Iacobescu (23 ani), îi va dărui soţului ei, Vincenzo Castellano (26 de ani), al doilea copil.

Avatar

Publicat

pe

Cea mai tânără mămică din industria muzicală, cântăreaţa Antonia Iacobescu (23 ani), îi va dărui soţului ei, Vincenzo Castellano (26 de ani), al doilea copil. Deşi Vincenzo a confirmat zvonurile că n-ar mai forma o familie cu artista, tatăl acestuia, Ciro Castellano, acţionar la clubul Bamboo, dezminte despărţirea şi precizează, pentru „ring”, că fiul lui şi Antonia formează în continuare un cuplu solid.

„Nu e adevărat absolut nimic. Antonia şi Vincenzo sunt bine, sănătoşi… Nu s-au despărţit. Nu ştiu de unde aveţi asemenea informaţii, dar Antonia aşteaptă un copil. Voi avea încă un nepot şi sunt foarte fericit!”, a afirmat, categoric, socrul artistei, Ciro Castellano.

„Ne aşteaptă ani mulţi împreună”

Antonia şi Vincenzo trăiesc o iubire ruptă din basme, dar se pare că „gurile rele” au intervenit în relaţia lor povestind că n-ar mai forma un cuplu de mai bine de trei săptămani, dar locuiesc împreună de dragul copilului. Însă pentru Antonia, familia e cea mai importantă. „Fac tot posibilul să am timp pentru familia mea, e foarte importantă pentru mine, e cea care mă susţine şi mi-e alături. Cu Vincenzo a fost o relaţie care a evoluat firesc spre căsătorie, apoi am devenit părinţi şi lucrurile continuă să fie tot mai frumoase, ne aşteaptă ani mulţi şi fericiţi împreună”, a dezvăluit cântăreaţa într-un interviu pentru „ring”.

„Antonia e şefă în relaţia noastră, luaţi de bun doar ceea ce spune ea!” – VINCENZO CASTELLANO

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *