ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

Bucuresti

Sute de pomi, lasati de Liviu Negoita sa se usuce in Parcul Pantelimon

Avatar

Publicat

pe

Înainte de a începe, oficial, campania electorală, primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă, a achiziţionat sute de copaci pe care, în loc să îi planteze, i-a lăsat să se usuce în locuri bine ascunse din Parcul Pantelimon.

Recunoscut pentru afacerile cu panseluţe şi verdeaţă „destinată” parcurilor din sectorul 3, Liviu Negoiţă nu renunţă la „vechile obiceiuri” nici acum, când au mai rămas câteva zile până la începerea luptei electorale. Astfel că primarul a achiziţionat sute de arbori şi arbuşti sub pretextul că nu este suficientă verdeaţă în Parcul Pantelimon, de la periferia sectorului 3. Însă de la motivul menţionat până la cel real este drum lung, având în vedere că toţi acei pomi au fost ascunşi printre câteva ruine din parc şi lăsaţi zile bune în soare până s-au uscat. „Nu îmi vine să cred că vor muri atâţia pomi din cauze politice! Cartierul ăsta are nevoie de verdeaţă, oamenii au nevoie să respire o gură de aer curat măcar în parcuri… şi ei îşi bat joc. Poate că sunt interese ascunse ale primarului pe care noi nu le înţelegem”, a afirmat Florentina Mărnescu, locuitoare a sectorului 3.

Investiţii de peste 27 de milioane de lei… care nu se văd
Deşi pomii se usucă înainte de a fi plantaţi, toaletele arată janic, iar singura sursă de apă potabilă se află într-un „troc”, Liviu Negoiţă investeşte peste 27 de milioane de lei pentru modernizarea Parcului Pantelimon. Presa centrală susţinea că, până la această investiţie, Liviu Negoiţă a băgat zeci de milioane de lei în acelaşi tip de lucrări şi chiar în aceleaşi locuri.

31 de hectare este suprafaţa Parcului Pantelimon.

27 de milioane de lei toacă Liviu Negoiţă pe „modernizarea” Parcului Pantelimon.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *