ZiarulRing

26-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Surse judiciare: „Malina Olinescu NU A CONFUNDAT BALUSTRADA BALCONULUI cu patul”

Avatar

Publicat

pe

Prietenii şi rudele Mălinei Olinescu au încercat să înduplece anchetatorii şi prelaţii pentru ca artista să nu intre în Eternitate cu MEMORIA… PĂTATĂ. Aflaţi în cele ce urmează de ce cred anchetatorii că, în cazul „Mălina Olinescu – moarte suspectă”, SINUCIDEREA RĂMÂNE în continuare PRIMA IPOTEZĂ… de lucru.

Potrivit unor surse judiciare demne de încredere, rudele nu au depus nicio probă care să demonstreze că moartea cântăreţei a fost un accident, ci doar au bravat pentru a obţine înmormântarea cu slujba obişnuită a Mălinei Olinescu, neoficiată în cazul sinucigaşilor. Chiar dacă anchetatorii le-au dat o ŢIDULĂ cum că ancheta e abia la început, Patriarhia a fost categorică: FĂRĂ SLUJBĂ clasică. Azi, la ora 13.00, la Cimitirul „Sf. Vineri”, artista va fi condusă pe ultimul drum. Începând de luni, rudele şi prietenii Mălinei Olinescu vor fi chemaţi la Parchet pentru a da cu subsemnatul şi a da socoteală pentru tot ceea ce au afirmat public în aceste zile.

Geambaşu jr, manevră dictată de familie?
„În ideea de a-i putea face înmormântarea cu slujbă religioasă, familia Mălinei Olinescu a solicitat Poliţiei Capitalei, nu la Parchet, un stadiu al cercetărilor, conform căruia în acest dosar nu se poate spune că e sinucidere pentru că ancheta se află la început şi încă se efectuează cercetări cu privire la decesul Mălinei Olinescu”, spun sursele „ring”. Aceleaşi surse arată însă că „sub aspectul probatoriului, nu s-a întâmplat absolut nimic, e doar o dorinţă a familiei şi a prietenilor de a fi înmormântată cu slujbă. La această oră NU EXISTĂ UN VERDICT CĂ E SINUCIDERE într-o soluţie adoptată de Parchet, dar ancheta se află într-un stadiu iniţial al cărcetărilor. Prima dată, Călin Geambaşu afirma că ei (Mălina Olinescu şi iubitul ei, Sebastian Truţă – n.r.) erau fericiţi, că urmau să se căsătorească şi că era totul foarte bine, după care a revenit asupra declaraţiei şi spune că Sebastian o bătea, o lovea, că «a terminat-o psihic» şi alte lucruri de acest gen, în ideea de a crea o suspiciune cu privire la sinucidere şi să plaseze fapta într-o situaţie de accident”.

Urmele de bătaie pe corp se văd la necropsie

Cât despre aşa-zisa „bătaie” pe care a primit-o Mălina înainte să moară, sursele „ring” afirmă: „Dacă pe corpul Mălinei Olinescu există şi alte urme decât cele produse prin precipitare, acestea vor apărea în rezultatul necropsiei, pentru că se văd. Se lucrează încă la acest rezultat, iar persoanele care fac aceste declaraţii nu au fost încă audiate”.

Încuiată în casă, cu cheia în broască

De asemenea, a fost exclusă prezenţa oricărei alte persoane în apartament înainte de moartea Mălinei: „Uşa de la apartamentul Mălinei Olinescu era închisă pe dinăuntru, iar cheia se afla în uşă (în broască, astfel fiind imposibil să poţi descuia pe dinafară cu alt rând de chei – n.r.). Rândul de chei care s-a aflat la Sebastian i l-a lăsat Mălinei sâmbătă noaptea. S-au certat, ea i-a cerut să-i lase cheile, iar el i le-a lăsat”.

„Cardul se afla în bucătărie”

Despre aşa-zisa „dispariţie” a cardului bancar al Mălinei, de asemenea sursele judiciare infirmă uluitoarele ipoteze lansate: „Când Mălina i-a trimis SMS lui Sebastian întrebându-l unde i-a lăsat cardul, el avea telefonul închis. Era cândva în timpul zilei de duminică. El a primit mesajul de la Mălina la 23.50, când şi-a deschis telefonul. Cardul se afla în bucătărie, dar probabil că ea nu l-a văzut”.

Indicii-cheie: PRAFUL şi POZIŢIA PAPUCILOR

Ipoteza lansată de familia Olinescu, conform căreia Mălina, aflată sub influenţa somniferelor, ar fi confundat balustrada cu patul, nu e susţinută de probele existente în dosar: „Din felul în care au fost găsiţi papucii lângă balustradă e exclus să fie vorba de asta. Când te aşezi în pat, te aşezi cu spatele şi pui papucii într-un anume fel. Primul papuc e pus OK, dar celălalt e aşezat ca şi cum ar fi scuturat puţin din picior şi vine oarecum peste primul, dar într-o parte; e un papuc sub celălalt papuc. Nu se suprapun integral, însă arată de parcă au fost abandonaţi în graba de a se căţăra pe balustradă. Aceasta are aproximativ 10-15 cm lăţime, cât o bârnă. Urmele dinamice au fost stabilite cu ajutorul prafului de pe tabla respectivă, unde se văd urme de mişcare, practic sunt urmele de praf. Acestea arată că Mălina s-a aşezat cu fundul pe balustradă, cu faţa spre stradă”. Ciudat pare totuşi un singur lucru: că E APROAPE IMPOSIBIL (şi asta o spun chiar specialiştii) de stabilit ştiinţific dacă, după ce a lăsat acele SMS-uri ciudate, Mălinei i s-a făcut rău şi a căzut accidental când stătea cu fundul pe balustradă. Şi se uita… ÎN GOL.

„Sinuciderea e un păcat greu”
Mama Mălinei, Doina Spătaru-Olinescu, a solicitat Patriarhiei Române oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare pentru fiica ei, fără succes însă. „Sinuciderea e un păcat greu condamnat de Biserică, iar canoanele bisericeşti nu permit oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare pentru sinucigaşi. Slujba va fi oficiată pe scurt de un singur preot în exteriorul capelei. Dacă în urma cercetărilor se va dovedi o altă cauză a morţii Mălinei Olinescu, atunci slujba se va completa”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

„Nu ar fi stat trei ani cu un monstru!”
Sebastian Truţă reacţionează dur la acuzaţiile lansate de Călin Geambaşu, potrivit cărora a agresat-o constant pe Mălina Olinescu de-a lungul relaţiei lor de aproximativ trei ani. „Călin minte! De ce nu a zis că am lovit-o imediat după ce Mălina a murit? Pentru că nu e adevărat! Mălina şi nici o femeie nu ar fi stat trei ani cu un monstru. Călin nu ştie asta, pentru că el nu stătea cu noi în casă, nu mă cunoaşte. Eu nu am înşelat-o niciodată pe Mălina”, a declarat Sebastian pentru evz.ro.

„E puţin plauzibilă ipoteza lansată de rudele şi de prietenii Mălinei Olinescu, conform căreia ar fi confundat balustrada cu patul, probabil suferinţa apropiaţilor justifică această interpretare a faptelor şi dorinţa lor de a o înmormânta cu slujbă.”, SURSE JUDICIARE

„În acest moment, sinuciderea e cea mai plauzibilă variantă, apoi accidentul şi exclusă crima. N-au apărut niciun fel de probe peste noapte, e doar un spectacol mediatic.”, SURSE JUDICIARE

„Dacă au existat urme pe corpul victimei, altele decât cele produse prin precipitare (cădere de la înălţime – n.r.), vor ieşi la necropsie.”, SURSE JUDICIARE

38 de ani ar fi împlinit Mălina Olinescu pe 29 ianuarie.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *