ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Resemnată, Oana REGRETĂ că nu are un copil cu VIOREL LIS: „Îmi pare rău, dar ce mai contează?”

Acum, că boala lui Viorel Lis s-a agravat, Oana Lis ne-a mărturisit că preferă să lase trecutul în urmă, dar are totuşi o tristeţe: lipsa unui copil.

Avatar

Publicat

pe

Acum, că boala lui Viorel Lis s-a agravat, Oana Lis ne-a mărturisit că preferă să lase trecutul în urmă, dar are totuşi o tristeţe: lipsa unui copil.

Problema fostului primar a fost sesizată în februarie, atunci când se afla în oraş şi a simţit că nu mai ştie nici cum îl cheamă. La ceva timp, şi-a uitat şi partenera de viaţă.

După o serie de investigaţii, doctorul i-a spus că au fost observate leziuni cerebrale ischemice şi că este nevoie de un tratament pe care să îl urmeze toată viaţa.

„Viorel e aşa şi aşa. Are momente când e destul de rău. E sub tratament, încercăm să ţinem totul sub control. Are probleme cu circulaţia, ia tratament pentru subţierea sângelui. Sunt momente foarte dificile! Alaltăieri, la bunici, a avut o cădere. Trebuie să stau cu el 24 de ore din 24”, a recunoscut Oana.

„Sufăr enorm”

Cu toate că au trecut 15 ani de când s-au cunoscut, cuplul Oana-Viorel Lis nu a făcut un copil. Motivul? „Nu am avut până acum un copil pentru că la început nu am crezut că relaţia cu Viorel o să reziste”, declara Oana la începutul anului. Acum, că timpul a trecut, iar vârsta şi mai ales boala şi-au spus cuvântul blonda precizează că nu mai vrea să se gândească la trecut.

„Cu boala asta, sufăr enorm. Nu prea îmi găsesc puterea să merg aşa pozitivă. Sunt dărâmată, iar el îmi vede tristeţea în ochi şi clar nu îi face bine. Sufăr enorm! Nu vreau să mai mă gândesc la nimic, trăiesc în prezent şi atât. Nu îmi place să am regrete.

Advertisement

Referitor la un copil… Nu mai regret nimic! Îmi pare rău că nu am făcut un copil, dar ce mai contează? Nu sunt împlinită, dar acum e cam târziu să mai mă gândesc”, a afirmat soţia fostului edil.

Se lansează în afaceri

Cu toate că nu excelează la capitolul finanţe, Oana recunoaşte că vrea să îşi deschidă o mică afacere cu haine pentru femei, dar nu se poate concentra. „Nu am niciun mare proiect, dar nu mor de foame. Nu suntem bogaţi! Ne vin nişte bani lunar din chirii şi mai avem o firmă pe care am ţinut-o mai mult închiriată. Aş vrea să-mi fac o linie de rochiţe, cu nişte fete. Ne-am luat maşini de cusut, ce mai aveam nevoie, dar nu-mi stă gândul la asta. Nu am avut timp să mă ocup. Mai mereu am fost ocupată cu doctori, RMN, nu mă plâng. Viorel nu se mai ocupă de nimic. Nu îl mai las. E greu, dar ce să fac?!”, a încheiat Oana.

„E aşa de ciudat. Clipele astea sunt extrem de dificile şi nu pot să-mi maschez durerea.”, OANA LIS

https://ziarulring.ro/stiri/monden/222280/Resemnata-Oana-REGRETA-ca-nu-are-un-copil-cu-VIOREL-LIS-Imi-pare-rau-dar-ce-mai-conteaza-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *