ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Relu Fenechiu: „Sută la sută, Ramona Mănescu va fi HĂRŢUITĂ de DNA”

Noul ministru al transporturilor, Ramona Mănescu, va fi, cu siguranţă, „vânat” de DNA

Avatar

Publicat

pe

Noul ministru al transporturilor, Ramona Mănescu, va fi, cu siguranţă, „vânat” de DNA, cel puţin aşa susţine Relu Fenechiu, care are ca exemplu propria experienţă, dar şi pe cea a lui Ovidiu Silaghi.

Fenechiu ne-a mai declarat că ofiţerii DNA şi serviciile îl urmăresc permanent. Ramona Mănescu a fost numită, ieri, ministru al transporturilor, însă Relu Fenechiu se teme că aceasta va intra foarte repede în vizorul DNA. Fenechiu, fost ministru al transporturilor, este convins că Ramona Mănescu va avea o soartă asemănătoare atât cu a lui cât şi cu a lui Ovidiu Silaghi, ambii fiind anchetaţi de DNA.

„Sută la sută, Ramona Mănescu va fi hărţuită de DNA, pentru că, atunci când intri într-un astfel de joc, trebuie să te aştepţi la probleme de acest gen. Sper din toată inima să nu păţească nimeni ce am păţit eu, dar începuturi poate avea oricine, pentru că doar în condiţiile în care nu faci nimic nu se leagă nimeni de tine. Serviciile tot călare pe mine sunt, am şi acum după mine vreo doi prin parc care mă urmăresc.

De altfel, sunt urmărit permanent”, ne-a declarat Relu Fenechiu. „E timpul să mai facem şi ceva în ţara asta” Europarlamentarul Norica Nicolai s-a arătat ceva mai optimistă în ce priveşte viitorul Ramonei Mănescu. „Îmi place să cred şi vreau să cred că nu vor încerca DNA şi Băsescu să-i pună beţe în roate, e timpul să mai facem şi ceva în ţara asta. Eu am convingerea că Băsescu are interesul ca Ramona Mănescu să fie acolo şi să încerce să deblocheze relaţiile de finanţare cu Uniunea Europeană, să se realizeze nişte proiecte.

Îi urez Ramonei să rămână acelaşi om serios, competent, motivat, care să facă ceva în Ministerul Transporturilor. Cei de la PDL care au criticat-o pe Ramona Mănescu au ratat un bun prilej de a tace. Vom decide în Delegaţia Permanentă a PNL cine urmează să ocupe postul de europarlamentar vacantat”, ne-a precizat europarlamentarul Norica Nicolai. Antonescu sesizează multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA Crin Antonescu a asistat, ieri, doar la momentul citirii decretului prezidenţial de numire a Ramonei Mănescu, părăsind sala înainte ca Traian Băsescu să-şi rostească discursul.

Preşedintele PNL a semnalat existenţa unui şir de coincidenţe legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA spunând că „unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar”. Pe de altă parte, Traian Băsescu a declarat ieri, la ceremonia de învestire a noului ministru al transporturilor, că îi doreşte Ramonei Mănescu mult succes şi şi-a exprimat speranţa că aceasta nu va mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA.

Advertisement

La ceremonie au mai fost prezenţi Gabriel Oprea, Radu Stroe, Rovana Plumb, Liviu Voinea, precum şi Mariana Câmpeanu. „Sunt urmărit în permanenţă de ofiţeri ai serviciilor şi ai DNA.” Relu Fenechiu, fost ministru al transporturilor „Îmi place să cred şi vreau să cred că nu vor încerca DNA şi Băsescu să-i pună beţe în roate.” Norica Nicolai, europarlamentar

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/219232/Relu-Fenechiu-Suta-la-suta-Ramona-Manescu-va-fi-HARTUITA-de-DNA-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *