ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Record național! Peste 20.400 de amendamente au fost depuse la proiectele bugetului de stat pe 2024

Conducerea Parlamentului a stabilit, miercuri, timpii de dezbatere în plen pentru proiectul bugetului de stat pe 2024 şi proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2024

Avatar

Publicat

pe

Conducerea Parlamentului a stabilit, miercuri, timpii de dezbatere în plen pentru proiectul bugetului de stat pe 2024 şi proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2024, fiind alocate aproximativ 400 de minute, în condiţiile în care au fost depuse 20.432 de amendamente.

Astfel, Birourile permanente reunite au decis că va fi alocat câte un minut pentru dezbaterea fiecărui articol şi un minut de fiecare amendament. Fiecare amendament va fi susţinut de un singur parlamentar. După epuizarea timpului alocat, celelalte amendamente la articolul respectiv se vor supune votului în bloc.

Vot în bloc

Pentru dezbaterea proiectului bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2024 s-a stabilit alocarea a 15 minute. Dacă acest timp se epuizează, amendamentele vor fi supuse votului în bloc, fără a mai fi susţinute.

Conform documentelor, din cele 20.432 de amendamente depuse la buget, 962 au fost admise şi 19.470 respinse.

Plenul Parlamentului se reuneşte, miercuri, pentru a finaliza dezbaterile şi votul pe marginea proiectului bugetului de stat şi al bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *