ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Primele DECLARAŢII ale Ralucăi Moianu după DIVORŢ: „Nu avem nimic să ne reproşăm”

Avatar

Publicat

pe

Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum se simte în această perioadă când, aparent, trece prin momente grele şi îşi creşte singură fetiţa. Lunile trecute, Raluca Moianu a divorţat de soţul ei după o căsnicie de 15 ani. În ciuda speculaţiilor din presă, se pare că cei doi nu au avut nimic de împărţit nici la propriu, nici la figurat. Mai mult de atât, vedeta trece printr-o perioadă neaşteptat de bună, în care se concentrează pe muncă şi în special pe creşterea fiicei ei, Mara.

„Sunt liniştită acum şi îmi e bine. Nu e uşor să te desparţi de cineva după 15 ani, dar am făcut-o în linişte, pentru că nu avem nimic să ne reproşăm. Aşa am hotărât noi că e mai bine separaţi. Nu am avut nimic de împărţit. Fiecare are casa lui, maşina lui, firma lui, aşa că lucrurile sunt foarte clare între noi şi ne înţelegem aşa cum am stabilit”, a declarat Raluca Moianu pentru „ring”.

„Mara nu este prinsă la mijloc”

Dacă în unele căsnicii eşuate, copiii sunt prinşi la mijloc, iar educaţia lor este compromisă, în cazul Ralucăi Moianu lucrurile stau diferit. Nu există o luptă în care fiecare părinte încearcă să îşi atragă copilul de partea lui, ci o luptă pentru fericirea micuţei.

„Cu Marius am rămas prietenă, avem o relaţie foarte bună şi ne ajutăm reciproc. Avem un copil împreună şi ne concentrăm pe creşterea lui. Mara nu e prinsă la mijloc, amândoi clădim educaţia ei. Tati nu mai stă cu noi, dar ea înţelege. El vine pe la noi, se joacă şi ies împreună. Ea ştie că, dacă nu poate mami, vine tati şi o duce la şcoală, deci are o siguranţă din ambele părţi”, ne-a mai spus Raluca Moianu.

„Mara are un concurs internaţional la balet, în februarie, şi e foarte încântată. A căzut la patinoar, şi-a luxat mâna şi a stat trei săptămâni cu ea în ghips, dar acum e bine. A fost suficient incidentul, aproape să facă infarct profesoara de balet când a auzit.” RALUCA MOIANU

Advertisement

„Mi-ar plăcea să mai am o emisiune TV, dar depinde de propunere, nu mă grăbesc. Îmi doresc proiectul potrivit pentru mine. Nu vreau neapărat să mă vadă mama la TV.”RALUCA MOIANU

15 ani a fost căsătorită Raluca Moianu cu Marius Ancuţa, comentator sportiv.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *