ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Primarul sectorului 3 și-a donat salariul pe un an unui ONG care se ocupă de câinii fără stăpân!

Avatar

Publicat

pe

Robert Sorin Negoiță, primarul sectorului 3, a participat azi la inaugurarea unui adăpost pentru câinii comunitari. Cu această ocazie, edilul a declarat că-și va dona salariul pe un an de zile organizației care se ocupă de acest proiect.

Terenul pentru construirea adăpostului, în suprafaţă de 700 de metri pătraţi, a fost pus la dispoziţie de Administraţia Domeniului Public Bucureşti Sector 3.

Adăpostul are peste 70 de locuri şi se poate extinde atât cât este nevoie. Pentru început, vor fi luaţi cu prioritate de pe stradă câinii agresivi, se precizează într-un comunicat al Primăriei sectorului 3.

Proiectul este organizat şi coordonat de Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Calitatea Vieţii, mai spune sursa citată. „Am luat decizia de a contacta ONG-uri care ar putea să ne ajute, deoarece Primăria Sectorului 3 nu are atribuţii în privinţa câinilor comunitari”, a spus primarul Negoiţă.

„Eu îmi donez salariul pe un an pentru acest ONG, care se ocupă de câinii comunitari”, a mai declarat, la inaugurarea adăpostului, Robert Negoiţă, citat în comunicatul primăriei.

Purtătorul de cuvânt al asociaţiei, Vlad Conovaru, a spus la rândul său că adăpostul va primi bani şi de la alte organizaţii şi că animalele aduse vor fi îngrijite de un cabinet veterinar şi adoptate rapid.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *