ZiarulRing

15-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Primar Poarta Albă: Becali îşi pregăteşte drumul spre Valea Seacă, la regim deschis

Am aflat motivul pentru care George Becali a optat pentru transferul la Poarta Albă, unde ar putea sta doar câteva luni.

Avatar

Publicat

pe

Am aflat motivul pentru care George Becali a optat pentru transferul la Poarta Albă, unde ar putea sta doar câteva luni. Primarul localităţii ne-a dezvăluit scenariul la care se pare că visează latifundiarul.

Transferul de la Jilava la Poarta Albă va fi avantajos pentru Becali pe termen lung. Deşi s-a vehiculat ideea că acesta va avea condiţii mai bune, se pare că nu va fi deloc aşa. Pe lângă faptul că ar putea sta cu alţi nouă oameni în cameră, conducerea penitenciarului se gândeşte cum să îl ferească de cei mai violenţi deţinuţi care l-ar putea ataca. Primarul de la Poarta Albă, Vasile Delicoti, susţine însă că, în cazul în care va rezista şase luni acolo, acesta se va bucura de condiţii extraordinare într-o secţie specială.

„Becali are multe rude în zonă

„Becali are multe rude în zonă” Primarul Delicoti a dezvăluit, pentru „ring”, cum arată planul patronului Stelei. „Becali are multe rude în zonă, în Constanţa-Tulcea, iar acesta este unul dintre motive (n.r. – al mutării la Poarta Albă). Probabil va trece la regim deschis. Şi, tot ce se poate, va fi transferat de la Poarta Albă la Valea Seacă pentru regim deschis, deoarece bănuiesc că peste şase luni intră la un alt regim.

La Valea Seacă sunt condiţii foarte bune pentru regim deschis. Se poate duce la muncă în zonă ca să i se mai reducă pedeapsa. Constanţa este aproape. Trecând la regim deschis, condiţiile de aici sunt bune, sunt în regulă. Bănuiesc că aşteaptă să-i treacă termenul şi să intre la regim deschis. Secţia de la Valea Seacă este mai nouă, modernă şi sunt condiţii foarte bune”, ne-a declarat Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă.

Ar putea cultiva strugurii finului Fin al latifundiarului Gigi Becali, Horia Culcescu are, în Constanţa, o firmă a cărei principală activitate o reprezintă, potrivit documentelor oficiale, cultivarea legumelor şi fructelor, în special roşii, fasole, pepeni şi struguri. Este vorba despre Lio Agro Com SRL, care în 2011 a avut o cifră de afaceri de peste 806.000 de lei şi doar doi angajaţi. Odată mutat la Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali ar putea lucra pe „moşia” de aproximativ 77 de hectare a finului, în condiţiile în care regimul de detenţie îi permite să muncească şi în afara unităţii.

Mai mult, SRL-ul finului său are în plan şi construirea unui complex de agrement în judeţul Constanţa. „Pe Becali, personal, nu-l cunosc, doar pe rude de-ale lui.” – Vasile Delicoti, primar Poarta Albă 3 ani şi 6 luni are de executat George Becali în închisoare.

Advertisement

https://ziarulring.ro/stiri/eveniment/219875/Primar-Poarta-Alba-Becali-isi-pregateste-drumul-spre-Valea-Seaca-la-regim-deschis

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *