ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

VISUL Biancăi de a organiza nunta la piscină, SPULBERAT

A susţinut că îşi doreşte o nuntă în pe marginea unei piscine, dar a fost nevoită să renunţe atât timp cât la Otopeni nu este posibil.

Avatar

Publicat

pe

A susţinut, până acum ceva timp, că îşi doreşte o nuntă în stil american pe marginea unei piscine, dar a fost nevoită să renunţe atât timp cât la Otopeni, oraşul unde este locaţia aleasă, nu este posibil.

Întrucât muzica în aer liber nu trebuie să depăşească ora 22.00, la fel şi focurile de artificii, Bianca Drăguşanu nu va avea ocazia să îşi vadă visul împlinit. Aşa că petrecerea va avea loc într-un cort luxos, iar invitaţii se vor putea plimba pe marginea piscinei dacă doresc o atmosferă romantică. „Nunta nu va avea loc la piscină, ci într-un cort amenajat. Invitaţii vor putea să iasă şi la piscină, dar muzica va fi în interior. O să ne încadrăm în limitele legii”, ne-a spus Nicuşor Stan, proprietarul restaurantului unde va avea loc nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav.

Petrecere cu 280 de invitaţi

Bianca şi Victor au ales meniul şi, deşi va fi unul exclusivist, nu vor lipsi preparatele tradiţionale româneşti, berbecuţul la proţap şi prăjiturile dietetice. În privinţa invitaţiilor de nuntă, dar şi a verighetelor, viitorii miri nu au putut să se hotărască, motiv pentru care au ales două modele din fiecare.

Bianca apelează la un creator de modă pentru rochia de mireasă

Chiar dacă susţine că una dintre rochii că va fi creaţia sa, roşcata a fost totuşi la o casă de modă pentru rochia de mireasă. Se pare că s-a decis să apeleze la surorile Cristina şi Gabriela Antonescu, de la Ersa Atelier, pentru care a şi prezentat ţinute la Bucharest Fashion Week.

Nicoleta Luciu, mândră de rochia de naşă

Naşa Biancăi şi-a ales deja modelul rochiei pe care o va îmbrăca la nuntă şi, fericită, a postat, ieri, comentarii pe contul de socializare. Mai mult, în ultimele săptămâni, Nicoleta Luciu a început o dietă drastică, dorindu-şi, probabil, să o concureze pe mireasă.

„Eu sunt în probe pentru rochia de naşă pe care o voi purta la nunta Biancăi. Am fost, ieri, la probe la Irenka, la atelier. Raluca şi Irina au înţeles ce mi-ar plăcea, şi anume o rochie elegantă, dar şi confortabilă ca să pot să dansez mult. De abia aştept să văd ce modele îmi pregătesc”, a dezvăluit Nicoleta.

Advertisement

Chiar dacă invitaţii îşi vor aduce şi costumele de baie, vor putea înota în piscina acoperită cu nuferi doar cu acordul miresei.

„Mesenii vor fi întâmpinaţi de un decor amenajat în stil baroc, cu picturi ornate cu foiţe de argint. Pentru a crea senzaţia de plutire, mesele şi scaunele vor fi realizate din sticlă transparentă, iar candelabrele, din cristale de Boemia.” – NICUŞOR STAN, proprietarul restaurantului unde va avea loc nunta

29 septembrie este data la care Bianca Drăguşanu va îmbrăca rochia de mireasă.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/219976/VISUL-Biancai-de-a-organiza-nunta-la-piscina-SPULBERAT-de-lege-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *