ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

PRIMA asistenta TV din România REVINE în televiziune? Iată ce spune SEXOASA (FOTO)

Avatar

Publicat

pe

Acum mulţi ani, Adina Halas a făcut echipă cu Carmen Brumă, Oreste Teodorescu şi Mircea Badea în showul „Noaptea Târziu”. S-a retras de câţiva ani de pe sticlă, iar în tot acest timp în care a stat departe de lumina reflectoarelor, s-a căsătorit cu Lucian Hugeanu, multiplu campion naţional la ciclism, a devenit mămica unui băieţel, Serghei, în vârstă de trei ani, dar a căutat şi o soluţie pentru a face bani. 


S-au dus vremurile când Adina Halas se îmbrăca în ţinute sumare şi conducea învitaţii în platou. Fosta asistentă a lui Mircea Badea a renunţat la televiziune şi s-a dedicat afacerilor.  „Mama asistentelor TV din România” şi-a deschis sufletul într-un interviu oferit ziarulring.ro, pe tema reîntoarcerii în televiziune.  „Nu am un plan anume, am planuri să fac multe lucruri în viaţa asta. De-a lungul timpului m-am tot 


dus dintr-o parte în alta şi am explorat teritorii noi, îmi place să-mi las opţiunile deschise. Mai ales că am un master în Business Administration şi am făcut Regie. Atunci când toată lumea se sătura de examene, eu mă apucam de făcut filme şi lucruri de genul. Există propuneri, proiecte, discuţii, dar până nu se materializează ceva care să fie potrivit mie, nu prea pot să spun că am planuri în sensul ăsta. Pot vorbi de planuri în momentul în care discut proiectul şi sunt acolo, la un pas de a semna contractul, până atunci, nimic concret! Dar nu mă concentrez pe lucrul acesta, deşi îmi place foarte mult televiziunea, este o parte din viaţa mea şi fac televiziune de la 6 ani. Am multe proiecte în cap pe care le-aş vedea făcute la televizor. Dacă se va întâmpla să se materializeze, voi spune, bineînţeles.”, a mărturisit Adina Halas. 


Advertisement


Adina Halas a debutat în televiziune în urmă cu 14 ani ca asistentă a lui Mircea Badea în cadrul late-night show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1. Îl aducea atunci în platou pe Badea, la începutul emisiunii, alături de colega ei, Carmen Brumă, cea care a devenit între timp şi iubita prezentatorului.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *