ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

PLANUL Biancăi: Va învăţa ZECI de fete să AJUNGĂ ca EA… pe bani

„Haideţi să găsim şi alte Biance!” era îndemnul lansat recent de roşcată la „Acces Direct”.

Avatar

Publicat

pe

„Haideţi să găsim şi alte Biance!” era îndemnul lansat recent de roşcată la „Acces Direct”. Şi înainte ca alţii să-i fure ideea, vedeta a semnat un contract pentru un reality-show în care va modela, după gustul ei, fetele simple şi le va deschide astfel drumul spre celebritate.

Noua emisiune în care Bianca Slav va fi personaj principal se va difuza la Antena Stars, post exclusiv monden care va emite din decembrie în locul Antenei 2. La castingul organizat în următoarele zile sunt aşteptate toate fetele înzestrate de natură care visează să devină la fel de cunoscute ca Bianca. Titlul ineditei producţii, pentru care există variante atât în română, cât şi în engleză, nu a fost încă stabilit.

De la bisturiu la lecţii de stil

Aspirantele la celebritate trebuie să accepte din start toate schimbările pe care Bianca le cere. „Transformările luate în calcul sunt de mai multe feluri. Nu sunt excluse operaţiile estetice, însă Bianca le va învăţa pe fete cum să vorbească şi să meargă, cum să fie frumoase şi să se facă plăcute, punându-şi în valoare calităţile native. Pentru că a cunoscut şi reversul medaliei, Bianca le va dezvălui ucenicelor ei şi cum să-şi dozeze setea de faimă şi să nu ajungă în postura de a-şi dori să evadeze din showbiz”, au dezvăluit, pentru „ring”, surse apropiate producătorilor Antena Stars.

Toate câştigă, nimeni nu pierde

Spre deosebire de alte show-uri de gen, unde participanţii sunt supuşi unor probe şi la final există un singur câştigător care ia totul, în emisiunea Biancăi, fiecare va ajunge să-şi vadă visul cu ochii. „Fetele vor sta într-un cantonament, dar atmosfera va fi relaxată şi nu vor avea restricţii ca în alte emisiuni. Fiecare participantă va fi îndrumată spre cariera care i se potriveşte cel mai bine. Nu există limite. La final, unele vor defila pe podiumuri, de exemplu, altele vor cânta sau vor putea deveni vedete TV. Important e să reziste în showbiz, ca Bianca”, ne-au explicat aceleaşi surse.

În 11 ani a detronat toate divele

Drumul Biancăi spre celebritate întrece orice telenovelă. Plecată din Petroşani la 25 de ani, roşcata s-a „tunat” în anul 2006, iar trei ani mai târziu a devenit cunoscută ca „blonda lui Bote”, dar şi ca asistenta lui Dan Capatos, la Antena 1. În anul 2010, s-a despărţit de Cătălin Botezatu şi s-a refugiat în braţele lui Adi Cristea. „Prinţul” nu i s-a părut „suficient de matur” şi, în decembrie 2012, s-a cuplat cu Victor Slav, actualul ei soţ. Cu toate că nu a mai apărut la TV constant, interesul pentru Bianca a rămas acelaşi, iar roşcata s-a aflat, fără niciun efort, pe prima pagină.

10 mii de euro a încasat Bianca acum doi ani pentru rolul principal din reality-show-ul „Burlăciţa”.

„Am fost în atenţia publicului pentru că am o viaţă condimentată şi colorată. Dacă lumea spune că sunt un nimeni, atunci de ce se vorbeşte atât de mult despre mine?!”, BIANCA DRĂGUŞANU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *