ZiarulRing

22-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Piţurcă a SCOS din BUZUNAR o AVERE pentru ea!

Avatar

Publicat

pe

Victor Piţurcă a revenit la sentimente mai bune faţă de fosta amantă, dar şi faţă de fiul său, Edan. Selecţionerul României a plătit retroactiv pensia alimentară pentru băiatul pe care-l are împreună cu Vica Blochina.

După ani de procese, Piţi a achitat 120.000 de euro. „Piţi a plătit tot ce era de plătit, suntem la zi. Mă bucur că el are o relaţie extraordinară cu Edan. Se înţeleg de minune şi asta este tot ce contează”, a declarat Vica pentru cancan.ro.

Mai mult, selecţionerul României va mai achita lunar 12.000 de lei până când Edan va împlini 18 ani. Chiar dacă este preocupat de soarta fiului său, Piţurcă nici nu mai vrea să audă de Vica. Aseară, fosts balerină a făcut cinste într-un club de fiţe din Mamaia cu ocazia aniversării zilei de naştere. Piţurcă nu i-a trimis cadou şi nici nu a sunat-o să o felicite. Vica se pregăteşte de vacanţă alături de Edan şi câţiva prieteni. „Duminică voi pleca cu Edan şi o gaşcă de prieteni într-o scurtă vacanţă. Vom merge câteva zile in Grecia. Abia aştept”, a mai adăugat aceasta.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *