ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pepe: „Parerile Oanei nu ma mai intereseaza!”

Avatar

Publicat

pe

Vulcanica Oana Zăvoranu a răbufnit violent după câteva zile în care Pepe a declarat răspicat că s-a decis să pună capăt mariajului. Enervată că soţul ei nu-i mai răspunde nici la telefon, nici la mesaje şi că evită orice întâlnire faţă în faţă, artista a declanşat un război al declaraţiilor care începe să semene tot mai mult cu răfuiala mai veche cu Marioara.

Marţi seară, în timp ce Oana Zăvoranu se afla în direct la Antena 1 pentru a-şi spune oful despre mariajul cu Pepe, cântăreţul s-a reîntos la vila sa din Otopeni pentru a-şi mai lua din haine. Vestea, ajunsă imediat la urechile Oanei cu ajutorul paparazzilor, a enervat-o la culme. Cu toate că aparent a zâmbit şi s-a străduit să nu pară afectată, gestul lui Pepe i-a dat Oanei insomnii. Sfetnic bun, noaptea albă de după acest incident a ajutat-o să ajungă la o concluzie.

A dezamăgit-o cârdăşia cu paparazzii
La primele ore ale dimineţii, Oana Zăvoranu se afla pe Facebook, citind sutele de mesaje de încurajare primite de la fanii săi. Susţinută de admiratori, ea a recunoscut pentru prima dată că nu îl mai iubeşte pe soţul ei, Pepe. „Ce dezamăgitor să văd omul pe care l-am iubit «pândind» momentul de a intra în casă să îşi «fure» câteva haine, la înţelegere cu ziarele ordinare, beat, râzând cu gura până la urechi şi afişând un mişto îndoielnic şi insipid, în timp ce eu îl apăram în faţa a milioane de oameni… Ce idioată sunt… Dumnezeule mare…”, nota Oana pe pagina sa de Facebook.

Nu-l mai interesează părerile ei
Contactat de „ring” pentru a comenta prima reacţie cu scântei a Oanei la adresa lui, Pepe a declarat: „Nu mă mai interesează părerile Oanei, m-au interesat şapte ani. Poate să creadă ce vrea… Dacă plec de la un spectacol şi paparazzii se ţin după mine, dar eu am de îndeplinit un obiectiv, să mă duc acasă când ea nu este, mă duc. Paparazzii s-au ţinut după mine, am luat-o şi pe roşu, şi pe galben, am făcut şi dreapta pe interzis. S-au ţinut după mine, iar eu m-am dus (acasă – n.r.), nu stau să-mi fac nervi atâta. Am preferat să merg atunci acasă pentru a nu da ochi în ochi cu Oana, nu-i normal?! E foarte logic. Când am aflat că a plecat de acasă şi a ajuns la Universitate, am trecut şi eu pe la Unirii. N-am vrut să stau să mă cert cu ea, să mă întrebe de ce şi cum, să mai am alte discuţii interminabile. Nu mai am ce să discut. Mi-am făcut treaba, am încercat să scap de paparazzi, dar dacă mă plimbam cu ei încă jumătate de oră, o oră, venea Oana înapoi acasă şi pierdeam şi emisia. M-am dus şi eu acasă, am văzut emisia şi între timp mi-am făcut şi treaba (a pus haine în două genţi de voiaj – n.r.)”.

„Nu e iubita mea!”
La concertul susţinut marţi seară la „Bârlogul Lupilor”, Pepe a fost fotografiat alături de o tânără despre care tabloidele au presupus că ar fi noua sa iubită. Cântăreţul spune însă altceva: „Tipa aia a venit la spectacol şi a făcut o poză cu mine. Dacă aveţi altă poză cu ea şi cu mine, daţi-mi-o, cu numărul ei de telefon, cu tot. Nici nu ştiu cum o cheamă, iar dacă o văd acum pe stradă n-o recunosc. Nu ştiu cine e, săraca fată n-are nicio vină. Am făcut poze cu toate admiratoarele de acolo, dar dacă mai îmi daţi altă poză cu ea şi cu mine, vă cred. Ştirea aceasta în sine e penibilă. O să apar în fiecare zi cu altă gagică probabil, în viziunea lor. Dacă vorbesc cu un băiat, s-ar putea să fiu gay… Să scrie ce vor. Viaţa mea e a mea şi ştiu exact ce am făcut. N-au nimic cu mine. Dacă aveau ceva despre mine, publicau”.

„S-o dau afară din casă pe Oana? Niciodată! Am plecat de acasă şi cu asta basta, nu stau să dau explicaţii. Nu ne mai împăcăm, toată lumea să stea liniştită din acest punct de vedere.”, Pepe

I-a zis că pleacă la o şedinţă foto
La Antena 1, Oana a dezvăluit cum l-a surprins pe soţul ei chiar în dimineaţa în care a părăsit domiciliul conjugal cu două genţi de voiaj pline. Pepe a fost dat de gol de yală, a cărei atenţionare acustică a trezit-o pe Oana. Întrebat unde se duce cu atâtea bagaje, Pepe a răspuns, zâmbind, că merge la o şedinţă foto.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *