ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Patrichi: Bănică jr a părăsit ProTV din cauza problemelor cu BANII

Celebrul coregraf care a făcut parte din echipa show-ului „Dansez pentru tine” dezvăluie, pentru „ring”, motivul plecării lui Ştefan Bănică jr de la ProTV: cântăreţului nu i-ar mai fi convenit salariul.

Avatar

Publicat

pe

Celebrul coregraf care a făcut parte din echipa show-ului „Dansez pentru tine” dezvăluie, pentru „ring”, motivul plecării lui Ştefan Bănică jr de la ProTV: cântăreţului nu i-ar mai fi convenit salariul.

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” susţine că se aştepta la un asemenea final al emisiunii din cauza gafelor pe care, în opinia lui, producătorii ProTV le-au făcut în ultimul sezon. „Era logic să se termine cu «Dansez pentru tine» şi să se întâmple asta deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere, şi ca meserie, şi ca fizic. Ca să fii şef, trebuie să treci şi să rupi uşile”, a declarat, pentru „ring”, Cornel Patrichi.

Concedierea lui Willmark, o greşeală

În opinia coregrafului, succesul show-ului „Dansez pentru tine” s-a bazat exclusiv pe reţeta importată, iar declinul a fost cauzat de echipa ProTV. „E uşor să cumperi formatul şi să iei primele reţete de succes, să le faci în România şi să ai rezultate bune. Când trebuie să faci ceva pe cont propriu şi nu ai cu ce să vii de acasă… Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greşelile s-au ţinut lanţ, după mine l-au dat afară şi pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinară şi care le făcea foarte mult bine”, crede Patrichi.


„Show-ul a ţinut cât a vrut Adrian Sârbu”

Întrebat despre plecarea lui Bănică jr din echipa emisiunii ProTV, Cornel Patrichi ne-a dezvăluit motivul rupturii: „Cu Ştefan am înţeles că au fost probleme de bani… Probabil că Ştefan a întrebat în dreapta şi în stânga cât au ăia acolo şi cât au ăia dincolo şi nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil că era timpul să se termine… Oricum, show-ul a ţinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sârbu”.

7 ani a jurizat Cornel Patrichi la „Dansez pentru tine”.

Ştefan Bănică jr nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.

„Echipa ProTV a dus «Dansez pentru tine» spre anulare. Coregrafiile astea luate de pe net cu tot felul de accente homosexuale… Am văzut băieţi cu tocuri… Nişte aberaţii!”, CORNEL PATRICHI

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *