ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

BOMBĂ! Cum, şi Andreea Esca PLEACĂ de la ProTV?!

Avatar

Publicat

pe

Echipa construită de Adrian Sârbu la ProTV se destramă cu o viteză uluitoare după ce omul de afaceri a părăsit grupul MediaPro de la 1 ianuarie 2014… Surse din piaţa media susţin, pentru „ring”, că după ce ProTV a rămas fără sediul din Bulevardul Pache Protopopescu, urmează lovitura de graţie: plecarea Andreei Esca.

Cu toate că, oficial, s-a despărţit în condiţii amiabile de compania americană, primind chiar 5,4 milioane de dolari în schimbul demisiei sale înainte de expirarea contractului şi tot salariul anual de 1,8 milioane de dolari, Adrian Sârbu pare să deruleze un plan bine pus la punct. Aceleaşi surse susţin că omul de afaceri şi-a cooptat toţi oamenii de bază care au părăsit, treptat, ProTV, iar în viitorul nu foarte îndepărtat ar urma migrarea vedetelor cu greutate. Primii plecaţi: „creierele” din umbră Cei care au fost percepuţi drept „oamenii lui Sârbu” au demisionat unul câte unul de la MediaPro.

Maria Apostol (ProTV), Ruxandra Ion (Acasă TV) şi Andrei Boncea (MediaPro Pictures) sunt doar cei mai cunoscuţi, însă numărul celor care au ales să plece din MediaPro e mult mai mare. Unde vor lucra toţi aceştia? Surse din piaţă susţin că Adrian Sârbu şi-ar reîncepe activitatea cu ajutorul propriei case de producţie care vizează colaborări cu toate posturile TV importante din România. Adrian Sârbu i-a oferit cel mai mare salariu

„Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!” e salutul de 1 Decembrie pe care Andreea Esca îl rosteşte în direct din 1995, din prima zi de emisie a ProTV.

De-a lungul anilor, ştirista a reuşit să se identifice cu brandul ProTV, fiind remunerată corespunzător. Cel care i-a semnat contractul de angajare la ProTV şi a avut grijă ca Andreea să nu ducă niciodată grija banilor a fost chiar Adrian Sârbu. Întrebată de revista „Viva!” dacă ar pleca la noua televiziune a lui Sârbu, ştirista a catalogat totul drept un scenariu SF, însă a confirmat că nu va ieşi niciodată din cuvântul mentorului ei…

„Adrian Sârbu mi-a lăsat cu limbă de moarte să-mi fac foarte bine treaba aici unde sunt şi exact aşa cum o fac. Şi tuturor ne-a spus să păstrăm ProTV lider pe piaţă, aşa cum am reuşit să-l aducem”, spunea Andreea Esca în octombrie 2013.

Advertisement

Contactat de „ring”, PR-ul ProTV a negat categoric plecarea Andreei Esca din trust: „Nu e nimic adevărat!”. 20 de ani avea Andreea Esca în 1992, când debuta la SOTI.

„Domnul Adrian Sârbu e foarte hotărât în ceea ce face. Mi-a zis că împreună vom schimba faţa televiziunilor din România. Mi-a promis că vom muta munţii din loc.”, ANDREEA ESCA („The One”, martie 2013)


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *