ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Pare doar un tip ciudat care merge de nebun prin zăpadă. Priveşte apoi mai bine imaginea de ansamblu. Vei fi ULUIT!

E foarte posibil să nu fi auzit niciodată până acum de Simon Beck, dar, după ziua de azi, cu siguranţă nu veţi putea să-l mai uitaţi, nici pe el, nici arta lui… hibernală.

Avatar

Publicat

pe

E foarte posibil să nu fi auzit niciodată până acum de Simon Beck, dar, după ziua de azi, cu siguranţă nu veţi putea să-l mai uitaţi, nici pe el, nici arta lui… hibernală. Simon este un artist şi este cunocut în special pentru creaţiile lui extrem de delicate şi detaliate în… zăpadă, după ce merge ore în şir prin zăpada proaspăt căzută.

El merge kilometri întregi, doar pentru a crea aceste imagini unice. Mai…nebuneşte decât asta e că Simon poate petrece ore întregi prin zăpadă, pentru a crea un model, dar nu de multe ori o ninsoare proaspătă sau rafale de viscol îi acoperă munca şi el trebuie să o ia de la capăt în ziua următoare. Artistul nu a renunţat însă niciodată la munca lui.

Simon păşeşte peste zăpada proaspătă, cu încălţările lui special create pentru a realiza uluitoarea formă de artă. El poate merge pe jos mai mulţi kilometri doar pentru a crea un singur design. Mergând FOARTE ATENT. Dar rezultatele merită toate eforturile. De fapt, ele sunt fascinante. Foarte interesant este că tot ce a creat cu o zi în urmă poate dispărea a doua zi.

Aceste modele extrem de delicate au fost create in Savoia (Franţa), aproape de Mont Blanc. Simon a găsit spații între cabane și munți, în stațiunea de schi Les Arcs, pentru a crea capodoperele sale. El creează modele matematice de dimensiuni mari, care au efecte diferite atunci când sunt privite din unghiuri diferite.

În momente diferite în timpul zilei, creatiile sale vor arata diferit. Este de necrezut că petrece nenumărate ore şi zile doar pentru a crea aşa ceva… …cu riscul ca munca lui să se risipească peste puţin timp, la următoarea ninsoare sau furtună de zăpadă.  

Dacă apreciezi munca acestui artist unic, distribuie această ştire, pentru ca tot mai multă lume să afle despre talentul, răbdarea şi perseverenţa lui, dar şi depsre operele sale de artă.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *