ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Zăvoranu cheltuie o avere la saloane, lunar. Suma este absolut halucinantă

Oana Zăvoranu cheltuie o avere la saloane, lunar

Avatar

Publicat

pe

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru controversatele comentarii pe care le face în legătură cu ”așa-zilele vedete” din lumea mondenă autohtonă, dar și pentru excentricitățile sale. Cât cheltuie vedeta la saloane?

Oana Zăvoranu cheltuie o avere saloane

După moartea mamei sale, s-a ales cu o moștenire babană. Banii i-a investit și așa a ajuns la venituri din ce în ce mai mari. Nu de mult și-a deschis o clinică medicală, și-a lansat un parfum, trăiește în lux și opulență și conduce bolizi de lux. După această înșiruire, evident că pe listă trebuie adăugate și tratamentele corporale și faciale pe care și le face, căci toate costă…și poate mai mult decât ne-am imagina.

Oana Zăvoranu și soțul ei

Diva din ”Sacrificiul” spune că imaginea sa este cea mai importantă, astfel că nu lasă să treacă prea mult timp până să se răsfețe în vreun salon de înfrumusețare. Spre exemplu, pentru tratamentele faciale și corporale vedeta plătește lunar 10.000 de euro.

”E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește”

„Sunt mai norocoasă, noi arătăm mai bine decât arată generațiile de acum. Nu m-aș da pe una de 20 de ani. Dacă te duci în cluburi, ies de-a bușilea. Unde sunt petrecerile alea frumoase? Unul din secretele mele este că n-am fumat, n-am băut, nu m-am drogat niciodată.

Nu țin dietă, acum m-am îngrășat, am 56 de kilograme. Merg la tratamente faciale și corporale, de trei ori pe săptămână. Pe lună dau 10.000 de euro, vopsit o dată pe săptămână, tratamente, creme. Pielea cu timpul mai pierde din colagen și elasticitate. Trebuie să investești în tine. E pielea afurisită pe mine, nu se zbârcește pe mine”, a spus Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu (46 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Actriță, cântăreață și fostă moderatoare TV, a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *