ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Udrea, taxată aspru de fani după imaginile cu soțul ei, tăind lemne. Pericolul pe care l-au sesizat

Avatar

Publicat

pe

Elena Udrea a fost taxată aspru de fani după imaginile cu soțul ei tăind lemne. Elena Udrea a postat vineri pe contul personal de Facebook un videoclip în care Adrian Alexandrov sparge lemne cu toporul în fața vilei lor de la Corbeanca. “Activități în timpul pandemiei”, a scris fostul ministru pe rețeaua de socializare.

Adrian Alexandrov și-a pus în pericol familia. A tăiat lemne cu fiica și Elena Udrea în apropiere. ”Toporul se poate rupe și lovi pe oricine”

Elena Udrea a fost taxată de fani, care s-au temut pentru siguranța fetiței cuplului care se afla prea aproape de locul acțiunii. Fanii susțin că toporul s-ar fi putut rupe, în timp ce Adrian Alexandrov tăia lemne, totul putând să se transforme într-o tragedie.

Elena Udrea îl încurajează de pe margine, în timp ce Adrian Alexandrov sparge lemne.  „Bun!„, exclamă Elena Udrea după ce Adrian Alexandrov crapă din prima o buturugă de lemn.

Adrian Alexandrov s-a simțit ca la țară

La un moment dat, Adrian Alexandrov simte nevoia să sublinieze ineditul situației: “Ca la țară, da?”, spune Adiran Alexandrov în timp ce se pregătește să lovească lemnele cu putere. “Ca la Corbeanca”, îi răspunde fostul ministru al Tursimului.

De asemenea, în imagini apare și fetița cuplului, care le transmite celor doi că lemnele ar fi trebuit să fie tăiate cu fierăstrăul. Eva este destul de aproape de locul în care tatăl său taie lemnele, lucru remarcat și de prietenii virtuali, care s-au temut pentru siguranța copilei.

Fanii s-au temut pentru siguranța Elenei Udrea și a fiicei ei

Aveți grijă cu toporul, oricând se poate rupe și lovi pe cei din jur. Asigurați-vă că nu aveți pe nimeni prin preajmă. Eu am văzut că în spatele d-voastră era o mică fetiță. Vă spun toate astea deoarece cunosc cazuri„, a scris cineva.

Advertisement

Alți internauți l-au sfătuit pe Adrian Alexandrov să nu mai lovească atât de puternic cu toporul pentru că nu va rezista foarte mult unui efort fizic susținut.

Elena Udrea are probleme grave cu legea

Pe de altă parte, fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost audiată la finalul lunii septembrie la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu, la alegerile prezidenţiale din anul 2009. Astfel, procurorii susţin că Elena Udrea ar fi folosit banii proveniţi din infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală, pentru a plăti servicii necesare în campania electorală.

În replică, Elena Udrea a depus o plângere împotriva procurorilor şi a solicitat instanţei să verifice ce anume s-a întâmplat ce acea plângere.

Ce acuză Elena Udrea

S-au plătit nişte panouri publicitare. Nu sunt nişte bani pretinşi şi primiţi, altcineva ar fi solicitat unor firme să plătească nişte panouri în campanie, dar denunţătorul spune că a solicitat firmelor respective să facă aceste plăţi pentru panourile respective, la indicaţia mea„, spunea Elena Udrea cu acea ocazie.

Alături de fostul ministru Elena Udrea, în acest dosar este judecată şi Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *