ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Pensia pe care o ia soția lui Traian Băsescu. Nimeni nu își imagina că încasează atât

Ce pensie încasează lunar Maria Băsescu, soția fostului președinte, Traian Băsescu. Aceasta are o pensie extrem de mică în comparație cu agoniseala lui Traian Băsescu.

Avatar

Publicat

pe

Ce pensie încasează lunar Maria Băsescu, soția fostului președinte, Traian Băsescu. Aceasta are o pensie extrem de mică în comparație cu agoniseala lui Traian Băsescu.

Pensia pe care o ia soția lui Traian Băsescu

Însă Maria Băsescu a preferat să se dedice mai mult familiei ei, afirmând și că regretă că nu a mers la muncă mai mult. Cu toate acestea, Maria Băsescu s-a dedicat activităților casnice, rămânând alături de familia ei.

De altfel, într-un intervou acordat în 1995, Maria Băsescu, în vârstă de 69 de ani, a spus că era casnică încă din 1980, de când avea vârsta de 29 de ani.

 “De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, a spus Maria Basescu.

Maria Băsescu, mereu o prezență discretă

Maria Băsescu nu a fost nici o prezență activă în spațiul public, precum soțul ei, care adesea dă curs invitațiilor televiziunilor din România. Astfel că soția fostului președinte al României încasează lunar suma de 700 de lei, o sumă, evident, foarte mică, dacă ar fi să o comparăm cu cea specială pe care o primește soțul ei. În plus, fostul președinte al Românei mai încasează și o indemnizație de fost șef de stat. Astfel că pensia pe care o încasează Traian Băsescu este de 24.000 de lei.

Maria Băsescu este acum o bunică fericită. Ea este mamă a fouă fete și bunică de patru nepoți, Maria Băsescu însă își păstrează același tonus, mereu cu zâmbetul pe buze, dar mereu discretă.

Advertisement

Și deși anii au trecut, Maria Băsescu a rămas tot o femeie frumoasă, avânm mereu o ținută impecabilă, atât în acțiunile oficiale ale fostului președinte, dar și în momentele private, un cod vestimentar care odată intrat în rutina ei, s-a menținut și azi.

Recent Maria Băsescu a fost surprină la cumpărături, într-un magazin de jucării pentru copii. Era chiar în perioada Crăciunului 2020. Astfel, ca orice bunică care este topită după nepoțeii ei, aceasta a stat minute bune uitându-se și studiind cu atenție raioanele de jucării. Aceasta purta masca regulamentar, semn că respectă indicațiile autorităților, la vreme de pandemie.