ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Oana Radu, jignită fără milă în ziua nunții din cauza soțului ei. De la ce a pornit totul

Deşi a trecut prin momente cumplite în urma morţii iubitului său, acum iubeşte din nou! Oana Radu a fost jignită fără milă chiar în ziua nunţii sale. Ce s-a întâmplat?!

Avatar

Publicat

pe

Deşi a trecut prin momente cumplite în urma morţii iubitului său, acum iubeşte din nou! Oana Radu a fost jignită fără milă chiar în ziua nunţii sale. Ce s-a întâmplat?!

Oana Radu, criticată aspru de internauţi

După tragedia pierderii iubitului, Oana Radu iubeşte şi este iubită din nou! Din păcate, se găsesc întotdeauna persoane care să strice fericirea altora. Cântăreaţa a fost o mireasă superbă, a ales chiar mai multe ţinute pentru ziua cea mare iar zâmbetul l-a avut mereu pe chip. Fosta concurentă de la “Vocea României” s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu, iar asta i-a nemulţumit pe internauţi. După ce Oana a postat pe contul său de Instagram fotografii de la eveniment, mulţi au comentat negativ la adresa artistei, acuzând-o că a uitat de cel care în urmă cu mai bine de un an era iubitul ei. Bărbatul a fost incendiat în casa în care locuia de o persoană cu probleme psihice.

“Ești o femeie… Nici bine n-a murit fostul, că tu deja o arzi cu altul… Ești jalnică, o femeie ușuratică…. te faci de râs”. “Ai uitat de unde ai plecat, Oana!”, au scris aceştia pe Instagram.

Desigur, cele mai multe mesaje au fost emoţionante, admiratorii preferând să o felicite pentru frumoasa cununie şi să le ureze proaspăt căsătoriţilor tradiţionalul “Casa de piatră!”.

Oana Radu, jignită fără milă în ziua nunții din cauza soțului ei. De la ce a pornit totul

Oana Radu şi Cătălin Dobrescu, ţinute speciale pentru ziua nunţii

Cei doi s-au căsătorit civil pe 20 august şi au ales, aşa cum era de aşteptat, mai multe ţinute extravagante. Mireasa a purtat trei rochii diferite pentru ziua specială, în nuanţe de alb şi gri, în timp ce mirele a optat pentru o cămaşă neagră şi jeanşi închişi la culoare pentru starea civilă, apoi a îmbrăcat un costum elegant.

Povestea de iubire dintre Oana şi Cătălin a început în urmă cu doar câteva luni, cântăreaţa spunând mereu că el i-a fost alături în tot acest timp. A sprijinit-o şi a ajutat-o să treacă peste toate momentele grele.

Advertisement

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb și să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine.

Mă susține foarte mult și eu pe el. Mă rugam și spuneam «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viața mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, mărturisea Oana Radu în urmă cu doar câteva luni.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *