ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

NEGOIŢĂ A UMPLUT CONTURILE dinamoviştilor! Citeşte prima declaraţie de presă a noului boss de la Dinamo!

Avatar

Publicat

pe


În mai puţin de 10 ore de la preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă a luat prima decizie: a virat salariile restante pentru toţi jucătorii şi angajaţii clubului. „Başkanul” de la Dinamo a scos din buzunar peste 500.000 de euro, această sumă reprezentând contravaloarea salariilor pe trei luni. Astfel, în acest moment, atât angajaţii, cât şi jucătorii, şi-au încasat drepturile aferente inclusiv lunii ianuarie, mâine fiind data normală la care trebuie să se achite salariile pe luna februarie.

Totodată, Negoiţă a făcut şi prima declaraţie de la momentul preluării puterii la Dinamo, exclusiv pentru ziarulring.ro: „Aşa cum am promis, vreau să reformez Dinamo şi să-l duc acolo unde îi este locul, pe unul din primele două locuri ale Ligii I. Nu va fi o treabă uşoară însă. Sunt conştient că voi avea mult de investit, financiar şi nu numai, dar mereu am considerat că Dinamo merită tot ce e mai bun, de aceea nu am dat nicio clipă înapoi. Va fi un proces de durată şi sper ca suporterii să aibă răbdare cu echipa, să aibă încredere în noi şi, mai mult decât orice, să revină, în număr cât mai mare, pe stadion. E timpul ca toţi să strângem rândurile şi să reînviem Legenda Dinamo!”.

Legat de meciul din etapa viitoare,cel mai tânăr patron din fotbalul românesc a precizat: „Acum jucătorii au toate condiţiile pentru a face performanţă, prin urmare nu pot aştepta decât un rezultat pozitiv împotriva Petrolului, un rezultat care să continue forma bună etalată de echipă în acest retur de campionat”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *