ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Năstase REFUZĂ meciul de dublu-mixt în echipă cu Halep

Nu răspunde la provocări! Ilie Năstase a fost invitat de Simona Halep să facă pereche la un meci demonstrativ, dar fostul mare sportiv a refuzat-o.

Avatar

Publicat

pe

Nu răspunde la provocări! Ilie Năstase a fost invitat de Simona Halep să facă pereche la un meci demonstrativ, dar fostul mare sportiv a refuzat-o. El a suferit, zilele trecute, o operaţie de hernie şi medicii i-au recomandat mai multe săptămâni de repaus.

Simona Halep şi-a manifestat, zilele trecute, dorinţa de a juca un meci demonstrativ de dublu-mixt alături de Ilie Năstase.

„Dacă aş juca un meci demonstrativ la dublu şi aş putea să îmi aleg partenerul, acesta ar fi Ilie Năstase, pentru că suntem amândoi din România şi pentru că a fost primul număr 1 mondial din tenis. Aş vrea să fac echipă cu el!”, a spus Halep într-un interviu acordat celor de la „Outside the Ball”.

Complimentul însă nu l-a emoţionat foarte tare pe fostul mare tenismen român

„Nu mă interesează că vrea Simona Halep să joace la dublu cu mine. Acum sunt operat şi oricum nu am voie să fac efort. Nu asta e grija mea acum. Foarte bine că îmi face complimente. Ea a zis, dar eu nu vreau să comentez”, a spus „Nasty” pentru „ring”.

Mai multe săptămâni de pauză Ilie Năstase a fost operat, săptămâna trecută, la o clinică din Bucureşti, după ce a acuzat probleme în zona inghinală. Până la recuperarea completă, “Nasty” nu mai are voie să joace în meciurile demonstrative de tenis cel puţin şase săptămâni. „Sunt foarte bine după operaţie şi mă refac. Am nevoie de câteva săptămâni ca să fiu din nou sănătos”, a mai spus fostul număr 1 din clasamentul mondial ATP.

Advertisement

Bani mai mulți?

Imaginea Adidas pe viaţă încă din perioada când era jucător activ, Ilie Năstase este de părere că trecerea naţionalei de fotbal de la producătorul german la Joma ar putea fi un câştig dacă FRF va încasa mai mulţi bani.

„Nu pot comenta nimic de faptul că Adidas nu mai este sponsorul tehnic al naţionalei de fotbal. Ar fi interesant să aflăm de la federaţie de ce nu mai este Adidas la naţională pentru că responsabilii de acolo ştiu care sunt motivele schimbării. Nu ştiu dacă este un pas înapoi când treci de la Adidas la Joma, depinde câţi bani se încasează de la Joma, deci nu mă pot pronunţa”, a mai declarat declarat Năstase. 3 titluri de Grand Slam – French Open, Wimbledon şi US Open – are Ilie Năstase la dublu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *