ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Motivul pentru care surorile Gabor nu au putut participa la înmormântarea tatălui lor. ”Nimeni nu se aștepta la asta”

Avatar

Publicat

pe

Monica și Ramona Gabor trec prin momente grele după ce tatăl lor a murit. Impact.ro a aflat care este motivul pentru care nu au putut ajunge la înmormântare.

De ce surorile Gabor nu au participat de înmormântarea tatălui lor

O veste cutremurătoare lovește, astăzi, showbiz-ul autohton. Miercuri, tatăl Monicăi Gabor ar fi fost găsit mort în casă, după un stop cardiac suferit cu câteva ore înainte. Conform surselor noastre, Emil Gabor avea mari probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu o boală incurabilă: ciroză. El ajunsese să cântărească 47 de kilograme și nu ieșea mai deloc din casă, pentru că nu mai avea putere să stea în picioare. Singurii care îl mai vizitau erau fiica cea mare, Alina, sora, precum și un prieten, care îi este și vecin: “Avea o mulțime de probleme de sănătate, săracul. O fibroză chistică la plămâni, avea și ciroză. Ajunsese să fie extrem de slab, nu mai mânca aproape nimic.
A fost internat în spital de multe ori. Săraca Alina, fata cea mare, a avut grijă de el în toți acești ani. De câteva luni, Emil tot spunea că simte că i se apropie sfârșitul, spunea mereu asta, deși noi îi spuneam să nu mai cobească. Pur și simplu simțea”, ne-au mărturisit apropiați ai familiei Gabor.

Cine l-a condus pe ultimul drum

Astăzi, Emil Gabor a fost condus pe ultimul drum doar de fiica cea mare, Alina, de sora lui și de alți doi prieteni. Monica și Ramona sunt, ambele, în America, însă nu au putut participa la înmormântarea tatălui său: “Monica așteaptă cetățenia americană. Pentru că a făcut toate demersurile necesare în acest sens, i s-a impus un anumit număr de zile pe care îl poate petrece înafara teritoriului statului american. Tocmai de aceea, nu a putut părăsi America. Întâmplător, Ramona se află și ea la sora ei în America, însă nu a găsit nicio cursă pentru a ajunge în țară în timp util. Însă, ambele suferă foarte mult pentru că pe tatăl lor îl mai aveau și ele, acum sunt orfane. Ramona și Monica au ținut permanent legătura cu sora lor, Alina, care s-a ocupat de tot. Tot ea, săraca, s-a ocupat și de înmormântarea mamei lor, Veronica. Emil era bolnav, da, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie”, ne-au spus aceleași surse.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *