ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Madalin Voicu: Daca Vanghelie si Oana au de gand sa se casatoreasca, ii nasesc

Avatar

Publicat

pe

Idila dintre primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, şi Oana Niculescu-Mizil i-a şocat până şi pe apropiaţi. Mădălin Voicu, naşul de cununie al social-demnocratei, a recunoscut că nu a ştiut de terminarea căsniciei cu Jimmy Tohme şi că nu îl impresionează idila ei cu Marian Vanghelie. Cu toate astea, ar mai năşi-o încă o dată pe Oana.

E oficial: Oana şi Vanghelie sunt un cuplu! După ce edilul a recunoscut, marţi, în faţa întregii omeniri că trăieşte o adevărată poveste de dragoste cu Oana Mizil, astăzi, a venit rândul ei să facă pasul spre „oficializare”. „Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă”, a scris Oana pe blogul ei. În privinţa căsniciei sale cu Jimmy Tohme, lucrurile nu sunt atât de simple. Fiind contactat de reporterii „ring”, acesta a afirmat bulversat: „Nu pot să spun de cât timp anume nu mai suntem împreună, de anul acesta nu mai suntem împreună”. Totodată, unchiul Oanei, Serghei Mizil, a afirmat: „Fiecare face ce vrea, cum îi dictează inima, sunt oameni la 40 de ani! El e un om foarte în banca lui, spilcuit şi nu e prost deloc. Nu cred că au vreun interes unul la celălalt, aşa a fost să fie… Ea avea relaţia terminată cu Jimmy de mai multe luni, el o avea în partea cealaltă. (…) Oana cu Jimmy au rămas într-o relaţie de prietenie, n-au vrut să intre în acest scandal în care presa îi târăşte. Dacă au rămas prieteni, probabil că şi-au împărţit averea în mod amiabil”.

„Oana văd că nu m-a sunat”

Iubirea secretă dintre cei doi l-a bulversat puţin şi pe naşul de cununie al Oanei cu Jimmy, care a trebuit să afle de problemele lor de la televizor. „Dacă ei au considerat că despărţirea lor nu trebuie discutată nici măcar cu naşul lor de cununie, nu am discutat dedesubturile lor. Nu mă impresionează sub nicio formă idila lui Vanghelie cu Oana. Nici nu ştiu ce părere să am… Oana văd că nu m-a sunat. De la ea m-aş fi aşteptat… sau măcar de la bărbate-su. Iar cu Marian discut probleme politice şi nu mă face curios să discut cu el să ştiu ce are el în pat. Din punct de vedere etnic răspund de amândoi. Iar dacă ei au de gând să se căsătorească şi cred că au nevoie de un naş, pot fi util. Eu am 43 de fini cununaţi şi 63 botezaţi”, a afirmat „naşul” Mădălin Voicu.

Lavinia Şandru crede că sunt un „cuplu reuşit”

Deşi comentariile dezaprobatoare ale oamenilor referitoare la relaţia celor doi „porumbei” nu a întârziat să apară pe Facebook şi pe blogul Oanei, vicepreşedintele UNPR, Lavinia Şandru, susţine că alcătuiesc un cuplu minunat. „Mă bucur foarte mult pentru ei. Sunt nişte oameni minunaţi şi eu am colaborat cu amândoi în diferite proiecte. În ciuda comentariilor răutăcioase, eu cred că aceşti doi oameni frumoşi se potrivesc de minune. Chiar o voi suna pe Oana să o felicit şi să îi urez tot ce e mai bun”, a afirmat Lavinia Şandru.

Advertisement

„Oamenii fac ce vor, nu trebuie să dea socoteală lumii.”, Serghei Mizil, unchiul Oanei

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *