ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Locul din România care i-a înnebunit pe străini. Așezarea a fost promovată chiar de Netflix și n-a mai durat mult până la apariția turiștilor

Avatar

Publicat

pe

Locul din România care i-a înnebunit pe străini. Așezarea a fost promovată pe Netflix și turiștii au început să meargă acolo din toate colțurile lumii.

Locul din România care i-a înnebunit pe străini

Locul a devenit cunoscut mai ales după documentarul Flavors of Romania, unde Colibița este și ea prezentată. Serialul produs de Charlie Ottley a stârnit interesul străinilor pentru această zonă.

Colibița este cu siguranță o destinație turistică minunată în România. Această zonă pitorească este situată în Munții Bârgău, în județul Bistrița-Năsăud, și oferă numeroase atracții și activități pentru turiști.

Lacul Colibița de acumulare este cea mai importantă atracție din zonă. Peisajul înconjurător este spectaculos, cu munți înalți acoperiți de păduri și ape limpezi.

Lacul Colibița se întinde pe o suprafață de aproximativ 270 de hectare și are o adâncime maximă de aproximativ 40 de metri.

Pe malurile lacului veți găsi plaje amenajate unde puteți să vă relaxați, să faceți plajă sau să vă răcoriți în apă în timpul verii.

Advertisement

De asemenea, puteți închiria canoe, caiace sau planșe cu vânt pentru a explora lacul.

Zona din jurul Colibiței oferă numeroase trasee de drumeții și excursii montane pentru iubitorii de natură. Puteți explora pădurile, potecile și vârfurile din apropiere, bucurându-vă de aerul proaspăt de munte și de peisajele frumoase.

Ce poți face la Colibița

Colibița este o destinație unde poți face multe lucruri, potrivită atât pentru cei care doresc aventură și activități în aer liber, cât și pentru cei care doresc să se relaxeze și să se conecteze cu natura.

Este un loc de neuitat pentru oricine vizitează această zonă frumoasă a României. Tocmai de aceea, și străinii sunt impresionați de această zonă.

La Colibița poți găsi lucruri de făcut în orice anotimp. Poți inclusiv să pescuiești. Lacul Colibița este o destinație populară pentru pescuit.

Aici puteți găsi o varietate de specii de pești, inclusiv crap, caras, biban și alții. Pescuitul este reglementat, așa că asigurați-vă că aveți toate permisele necesare.

Poți face drumeții la izvorul de apă minerală Tăul Zânelor și la Castelul Dracula de lângă Pasul Tihuța.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *