ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Liftingul facial lichid, METODA prin care poţi SCĂPA UŞOR de RIDURI

Pielea devine mai puţin elastică, iar gravitaţia face ca aceasta să se lase.

Avatar

Publicat

pe

Oricât de mult ne-am dori să sfidăm timpul, vârsta îşi pune amprenta pe chipul nostru. Pielea devine mai puţin elastică, iar gravitaţia face ca aceasta să se lase.

Aşa apar ridurile. Chirurgul estetician Dana Miricioiu ne explică o metodă prin care putem scăpa ușor de riduri. Unii oameni au riduri adânci la colţurile gurii, alţii o linie bine conturată pe frunte, iar unii au riduri accentuate în apropierea ochilor.

âToate acestea sunt o consecinţă a înaintării în vârstă, pentru că, odată cu trecerea timpului, volumul feţei scade prin resorbţie osoasă, pierderea masei musculare şi a grăsimii la nivelul obrajilor. Aşa apar ridurile de expresie. Reconturare prin metode noninvazive „În ultimii ani a crescut numărul procedurilor noninvazive de reconturare a feței. Injectările cu substanțe care redau volumul pierdut și cele care îmbunătățesc pielea ridată ocupă primul loc în cadrul tratamentelor estetice noninvazive.

Pe lângă efectul de înlocuire a volumului pierdut, substanțele folosite pentru astfel de proceduri au un rol important de regenerare a pielii prin formare de colagen nou. Plasate în anumite zone ale feței, aceste fillere au ca efect, pe lângă umplerea ridurilor, și îmbunătățirea aspectului lor, liftingul tegumentar și remodelarea trăsăturilor feței. Scopul liftingului facial lichid este de a îmbunătăți aspectul general prin ancorarea și susținerea întregii suprafeţe a tenului sau a unor porțiuni, ca de exemplu conturul mandibular”, ne-a declarat dr. Dana Miricioiu, de la Class MediSpa.

Cum acţionează toxina botulinică Este cunoscut că toxina botulinică acționează prin relaxarea temporară a anumitor fascicule din muşchi, prin care ridurile fine care se găsesc la nivelul tegumentului de deasupra muşchilor sunt ameliorate sau eliminate. „La nivelul feţei, există un joc continuu între musculatura de ridicare şi cea de coborâre.

Plasarea toxinei botulinice în mușchii depresori, cei care trag în jos anumite structuri, și anumite zone faciale determină o forță mai mare în musculatura care ridică, determinând astfel liftingul zonei respective”, spune dr. Miricioiu. „Rezultatul liftingului facial lichid este foarte natural și este recomandat persoanelor după vârsta de 35-40 de ani.”, Dr. Dana Miricioiu

Advertisement

Ce efecte au acidul hialuronic şi toxina botulinică

•liftingul moderat al trăsăturilor faciale

•reducerea ridurilor fine și a celor adânci

•restaurarea conturului natural al feței

•întinerirea aspectului pielii

•un zâmbet frumos

•mascarea cearcănelor

•ridicarea pielii căzute din zona gâtului

Advertisement

•remodelarea conturului și a volumului obrajilor sau a tâmplelor

•ridicarea colțurilor gurii

•mascarea cocoașei nazale și a anumitor diformități de la nivelul piramidei nazale

„Pentru menținerea efectelor liftingului facial lichid se recomandă îngrijirea pielii cu creme care conțin acid hialuronic, vitamine, minerale, evitarea expunerii la soare și un regim de viață echilibrat.”, Dr. Dana Miricioiu


– https://ziarulring.ro/stiri/sanatate/254352/2015/Liftingul-facial-lichid-METODA-prin-care-poti-SCAPA-USOR-de-RIDURI

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *