ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ion Manole: De astazi, nepotului meu ii voi spune Madalin

Avatar

Publicat

pe

Astăzi, fiul Mădălinei Manole împlineşte doi anişori, iar tatăl regretatei artiste anunţă, în exclusivitate pentru „ring”, că de acum înainte nu-i va mai spune nepotului său Petru jr, ci Mădălin.

Familia artistei va respecta aniversarea micuţului Petru Mircea, botezat cu acelaşi nume ca al tatălui său, şi nu va merge la vila din Otopeni pentru a insista în zadar să-l vadă şi să-l îmbrăţişeze din nou. Ultima dată când Eugenia şi Ion Manole au sunat la poarta fostului lor ginere au fost ţinuţi în stradă şi izgoniţi de la poartă cu bodyguarzii şi poliţia.

„Nu mă umilesc să le întind mâna”
„Îl numeam Petruş până acum, dar am hotărât cu familia să-i spunem Mădălin. Este copilul fetei mele, iar pentru noi el este Mădălin”, a declarat, pentru „ring”, Ion Manole. Tatăl regretatei artiste spune că are motive să nu meargă la Otopeni de ziua nepotului său, la prima aniversare fără Mădălina. „Vor fi acolo şi mama lui Petru Mircea (senior – n.r.), şi blonda (Cătălina – n.r.) şi alţii. Nu merg să mă umilesc în faţa lor, să le întind mâna. Este o stare tensionată şi nu sunt sigur dacă nepotul meu este acasă”, spune Ion Manole.

„Să nu uite că e fiul Mădălinei Manole!”

Pentru că Petru Mircea s-a opus categoric oricărui contact cu socrii săi, părinţii Mădălinei nu şi-au mai văzut nepotul din ziua în care fiica lor a murit în condiţii misterioase. Îndureraţi şi extenuaţi de procesele în justiţie, pentru a-şi putea exercita dreptul de vizitare a nepotului, Eugenia şi Ion Manole au un mesaj înduioşător pentru micuţul de doi ani: „Îi transmitem nepoţelului nostru, Mădălin jr, multă sănătate şi să ne ierte, că este prima lui aniversare la care nu putem fi alături de el în fapt, dar cu sufletul suntem dintotdeauna alături de el şi de mămica lui, Mădălina Manole. Să fie mândru şi să nu uite că este băieţelul Mădălinei Manole şi să-şi amintească de faptul că are doi bunici la Ploieşti, mai are şi un unchi, şi un văr, Mihăiţă, care l-a căutat (Petru Mircea nu i-a deschis poarta nici lui – n.r.). Dumnezeu ne va ajuta şi cândva ne vom cunoaşte”.

„Petru, respectă-i «testamentul»!”

Mesajul părinţilor Mădălinei pentru Petru Mircea este mult mai dur şi face trimitere la documentul care a fost prezentat drept «testamentul» artistei. Potrivit acestuia, regretata artistă vrea ca Petru să vândă toată averea şi să împartă banii cu familia fratelui ei: „Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru Pui mic (şcoli) şi pentru… Mihăiţă, Marian, Mihaela”. Întrebat ce mesaj are pentru Petru Mircea, Ion Manole a declarat: „Pentru tăticul nepotului nostru, îi transmit că îi respect acel «testament sentimental» pentru care se bate cu pumnii în piept. Noi respectăm prima dorinţă, o respectăm şi pe a doua, sper să văd şi de la el pasul că o respectă pe ultima. Sper să stea liniştit, să-i facă o petrecere frumoasă lui Mădălin, să nu-l mai apuce damblalele şi să ţipe, să urle, să cheme poliţia, bodyguarzi şi aşa mai departe”.

35 de zile mai sunt până la comemorarea unui an de la moartea Mădălinei Manole, când artista ar fi împlinit 44 de ani.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *