ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INEXPLICABIL! Bianca A LIPSIT aproape TREI ORE de la propria nuntă

Mireasa însă a lipsit ore bune de la propria nuntă, timp petrecut, se pare, în apartamentul din complex.

Avatar

Publicat

pe

„Nunta anului” s-a încheiat, iar mirii par să fie mulţumiţi, mai ales că profitul lor, la un simplu calcul, este de peste 100.000 de euro. Mireasa însă a lipsit ore bune de la propria nuntă, timp petrecut, se pare, în apartamentul din complex.

Cei 250 de invitaţi s-au distrat la nunta roşcatei cu prezentatorul rubricii „Meteo” de la ProTV, dar au fost şi momente în care s-au întrebat unde a dispărut mireasa. „A lipsit în vreo două reprize, aproximativ o oră şi jumătate, aproape trei ore. Toţi erau curioşi unde a dispărut mireasa, dar nimeni nu şi-a permis să o întrebe ce a făcut în acest timp în care se pare că a mers în apartamentul pus la dispoziţie pentru petrecerea nopţii. Victor a rămas alături de invitaţi, nu a însoţit-o pe Bianca. A rămas un mister ce a făcut ea pe parcursul celor trei ore, cât ar fi cumulat, dar, e adevărat, a lipsit în reprize”, a dezvăluit, pentru „ring”, unul dintre invitaţi.

„Cred că fiecare persoană a dat 500 de euro”

În privinţa darului de nuntă, roşcata şi soţul ei au strâns suficienţi bani, darul de nuntă cifrându-se cam la 500 de euro de persoană. „Plicurile nu au fost nominale. Fiecare a dat cât a putut, dar cred că o medie e undeva la 500 de euro de persoană. Nu pot să vă spun cât a fost darul meu”, ne-a dezvăluit cavalerul de onoare Bogdan Vlădău. El susţine că s-a distrat foarte bine la această nuntă, dar nu s-a gândit să „fure” şi mirele, obicei care se mai practică la nunţi pentru divertisment.

A renunţat la rochia creaţie proprie

Deşi se vrea a fi creator de modă, fosta asistentă TV a renunţat să mai îmbrace şi cea de-a doua rochie de mireasă, creaţie proprie. „Anunţase că va îmbrăca după ora 3 cea de-a doua rochie. A renunţat însă şi a rămas până dimineaţă în rochia de la Ersa Atelier”, ne-a mai spus sursa noastră. Pe parcursul nopţii, mireasa a fost furată de Daniela Crudu, iar prezentatorul de la Pro TV a fost legat la ochi şi pus să pipăie mai multe „mirese” până să o recunoască pe soţia lui.

bianca

Au amânat luna de miere, dar şi baia în piscină

Cel mai important eveniment din viaţa lor a decurs aşa cum s-au aşteptat, singurul impediment al distracţiei fiind ploaia. „Este, într-adevăr, cod roşu de distracţie, nu am avut timp să mă ocup de vreme. M-am culcat pe o ureche şi am crezut că pilele (la vreme – n.r.) or să funcţioneze, dar se spune că e belşug, este vreme de distracţie”, a spus prezentatorul în timpul nunţii. Pentru că nu s-a putut organiza evenimentul pe marginea piscinei, mireasa şi-ar fi dorit ca măcar dimineaţă invitaţii să se arunce în apă pentru ca distracţia să fie totală. Ploaia abundentă le-a stricat însă planurile… Cât priveşte luna de miere, va fi amânată, deoarece au fost deja în vacanţă, astă-vară, în Croaţia, alături de naşii Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo.

Advertisement

5.000 de euro este preţul rochiei purtate de roşcată, cusută cu dantelă franţuzească.

„Vă mulţumesc din toată inima mea că sunteţi aici, este cea mai frumoasă zi din viaţa noastră.”, MIREASA, înainte de a da startul distracţiei

https://ziarulring.ro/stiri/monden/221689/INEXPLICABIL-Bianca-A-LIPSIT-aproape-TREI-ORE-de-la-propria-nunta

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *