ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCREDIBIL! Nicoleta Luciu a SCĂPAT de COŞURI prin CEA MAI SIMPLĂ METODĂ!

Avatar

Publicat

pe

Deşi în ultima vreme s-a ferit să apară în public datorită gravelor probleme pe care le-a avut cu tenul, Nicoleta Luciu a fost, marţi seara, la prezentarea celei mai noi colecţii vestimentare, semnată Alexandru Ciucu. Vedeta a purtat o ţinută casual care, contrar celor spuse în presă, nu i-a scos în evidenţă kilogramele acumulate. Chiar dacă nu arăta cu mult mai plinuţă în raport cu alte apariţii ale sale, Nicoleta a mărturisit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, că a luat destul de mult în greutate, aspect pe care îl va remedia în viitorul apropiat.

„Da, din păcate, asta e! Este o diferenţă de multe kilograme, dar să vedem ce se va întâmpla săptămânile următoare. Eu mi-am propus să le dau jos pe toate!” ne-a spus Nicoleta Luciu, cu un aer încrezător. Cât despre problema cu tenul, intens dezbătută în presă, frumoasa brunetă a mărturisit că principalul motiv pentru care a scăpat de acnee a fost faptul că a mâncat numai alimente sănătoase.

„Cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc sănătos. Am urmat şi sfaturile tuturor medicilor pe care i-am consultat, m-am luat şi după indicaţiile prietenilor mei de pe NicoletaLuciuOficial, cărora le mulţumesc, şi am încercat, pe cât s-a putut, să urmez tratamente naturiste!”, a mai spus Nicoleta. 

AŞA ARĂTA NICOLETA LUCIU ÎN URMĂ CU DOAR CÂTEVA SĂPTĂMÂNI AŞA ARATĂ TENUL NICOLETEI ÎN PREZENT

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *