ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCREDIBIL! Ce vor face în LUNA de MIERE Laura Cosoi și proaspătul soț

Avatar

Publicat

pe

Actrița şi omul de afaceri Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în weekend la Catedrala romano-catolică din Iaşi, apoi au petrecut de două ori. Prima dată la Conacul Polizu din oraşul natal al Laurei, apoi la Târgu Mureş, acasă la mire. Laura Cosoi şi soțul ei nu ştiu unde vor pleca în luna de miere, însă Cosmin are misiunea de a mări familia.

La cununia civilă în aer liber de la conac, Laura a purtat o rochie de la Sisters şi a avut un buchet creat de Andreea Baniță, iar în fața altarului a păşit într-o rochie de mireasă „clasică, dar şi cu ceva deosebit” creată de Stephan Pelger. În schimb, Cosmin, client de mulți ani al stilistei Adina Buzatu, a ales pentru ambele ocazii un smoching al unui brand italian de la „Trends by Adina Buzatu”. Sunt foarte atenți la cheltuieli În ciuda situației financiare foarte bune, Laura şi Cosmin cheltuiesc cu grijă.

„Nu va fi o nuntă ieftină, pentru că nicio nuntă nu e, dar nu vom plăti mai mult decât costă în mod normal”, declara actrița. Invitații au avut însă ce alege de pe masă.

„Preparatele servite sunt deosebite, dar nu vor lipsi sarmalele şi nici produsele de post”, preciza Laura. Întrebată despre tradiționala lună de miere, vedeta a recunoscut că n-au cumpărat încă biletele: „Nu ştim deocamdată destinația, însă vrem undeva la căldură, un loc liniştit, fără obiective de vizitat, în care să stăm degeaba şi să ne facem planuri. Momentan n-am discutat despre copii, însă la întoarcere vom vedea dacă în plan e inclus şi un bebeluş”. A repetat dansul mirilor în port indian Înainte de nuntă, Laura şi Cosmin s-au relaxat peste Ocean, unde actrița s-a costumat ca o mireasă din India.

„În LA am locuit la prietenii lui Cosmin, el român, ea indiancă. Duminică dimineață am repetat dansul mirilor (pregătit de mama, coregrafă), am comandat un prânz indian şi Kavita mi-a împrumutat sariul şi accesoriile tradiționale, costumându-mă astfel în mireasă indiană. A fost o surpriză pentru Cosmin”, a povestit vedeta. S-a rugat şi i-a ieşit în cale Despărțirea de Smiley a făcut-o pe Laura să se roage în aceeaşi catedrală din Iaşi unde părinții ei s-au cununat, ea a fost botezată, iar acum s-a căsătorit cu Cosmin.

„Eu şi Cosmin ne cunoşteam de 12 ani şi eram amici, iar acum trei ani ne-am reîntâlnit. Eram în biserică, mă rugam, iar când am deschis ochii, l-am văzut acolo”, a mărturisit actrița. 600 de prieteni au invitat Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean la nunta lor.

Advertisement

„E ziua cea mare, ziua unui nou început! M-am trezit cu zâmbetul pe buze, cu ochii senini şi cu visuri mărețe.”, LAURA COSOI


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *