ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCREDIBIL! Ce va face Maria Ciobanu după RETRAGERE

Avatar

Publicat

pe

În septembrie va împlini 79 de ani, iar luna viitoare va începe seria spectacolelor dedicate retragerii. Ionuţ Dolănescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru „ring”, care sunt adevăratele motive ale acestei decizii. Aflată încă în SUA, Maria Ciobanu va reveni în România la începutul lunii martie, atunci când, alături de fiul şi de fiicele sale, va oferi publicului un adevărat regal muzical.

„Pregătim duete, momente inedite, o să fim toţi fraţii şi cu bucurie vă anunţ că biletele pentru spectacolul din data de 12 martie de la Sala Palatului s-au epuizat deja, aşa că am decis să susţinem acest spectacol şi pe 11 martie în aceeaşi locaţie. E posibil să mai facem şi alte evenimente, dar depindem de mulţi factori. Deocamdată, ne-am întors din California, unde am cântat pentru românii de acolo”, a declarat, pentru „ring”, Ionuţ Dolănescu.

„Vrea să stea în preajma nepoţilor”

Deşi specialiştii în muzică sunt de părere că Maria Ciobanu nu va fi lăsată de public să se retragă, Ionuţ Dolănescu ne-a dezvăluit care sunt motivele acestei decizii.

„Este dorinţa ei şi i-o vom respecta, mai ales că vrea să petreacă mai mult timp în preajma nepoţilor şi a familiei. În mod sigur, după spectacolele de retragere va locui mai mult în America deoarece clima îi prieşte (n.r. – artista suferă de astm). În septembrie va împlini 79 de ani şi ne-a mărturisit că îşi doreşte retragerea, mai ales că încă poate să cânte live şi ea nu şi-a păcălit niciodată publicul. Mi-a spus că orice început are şi un sfârşit şi o cred, pentru că tot în 2016 va împlini şi 55 de ani de carieră”, ne-a mai declarat Ionuţ Dolănescu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *