ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Împăratul Iulian: „După doliu, o cer de NEVASTĂ pe ELENA UDREA”

Iulian Rădulescu, împăratul romilor, ne-a declarat că, după perioada de doliu după Florin Cioabă, are gânduri mari cu fostul ministru al turismului.

Avatar

Publicat

pe

Iulian Rădulescu, împăratul romilor, ne-a declarat că, după perioada de doliu după Florin Cioabă, are gânduri mari cu fostul ministru al turismului. Totodată, ne-a mai spus că nu a fost şi nu va fi niciodată un fan al lui Băsescu, pentru că preşedintele are trei feţe şi este obraznic. Este în doliu, dar se gândeşte la… însurătoare.

După înmormântarea lui Florin Cioabă şi după ce trece perioada de doliu care se impune, Iulian Rădulescu, împăratul romilor, este hotărât să o ceară în căsătorie pe Elena Udrea. Rădulescu spune că decizia a luat-o după ce a văzut-o pe Udrea în costumul de baie minuscul în care s-a afişat. Mai mult, este hotărât să cedeze o bună parte din averea familiei sale pentru a o „îmbrăca” în aur pe Udrea.

„O să las să treacă îngroparea defunctului, doliul după Florin Cioabă şi o cer de nevastă pe Elena Udrea. O cer de la Blaga, cât o costa! Iubesc bikinii ăia de trei-patru centimetri cum îi poartă ea aşa, în faţă. Nu aş vrea nimic de la ea decât bikinii ăia. Sunt în stare să fac crimă cu Băsescu pentru Udrea! N-am făcut săpături, dar, după cum spune ea un cuvânt şi dă din cap, pare a fi de etnie romă. Oricum, o pun să stea în picioare în faţa mea, în costumul ăla de baie, şi îi pun aur cu găleata până la genunchi, să-i acopere. Într-o găleată intră 1.500 de cocoşei. Dacă daţi publicităţii că vreau s-o cer de nevastă pe Udrea, o omoară Băsescu până dimineaţă!”, ne-a declarat împăratul romilor.

Se laudă cu potenţa… financiară Totodată, Iulian a încercat să justifice că este suficient de bogat încât să îşi permită orice lux, susţinând că are două palate pe aceeaşi stradă şi că unul singur valorează şapte milioane de euro.

„La mine în cabinet am multe tablouri care sunt în rame de aur, am mobilier Ludovic al VI-lea, de şapte miliarde de lei, scaunul pe care stau eu este de mare valoare, dar oamenii nu ştiu”, ne-a mai precizat Iulian Rădulescu.

„Băsescu este obraznic şi are trei feţe”

Advertisement

Împăratul romilor ne-a spus că niciodată nu i-a plăcut de Băsescu.

„Eu nu am avut o relaţie bună cu Traian Băsescu. Cu câţiva ani în urmă, când a candidat prima oară la preşedinţie, i-am spus: «Eu nu te văd pe tine bine şi nu pot să-mi dau consimţământul să te aleagă preşedinte». Şi l-a luat pe Cioabă şi a lucrat cu el cum a crezut. Nu am fost şi nici nu voi fi vreodată un fan al lui Băsescu. Eu sunt născut cu al şaptelea simţ şi acest simţ mi-a spus că omul ăsta are trei feţe – nu ştiu care este faţa lui, că nu pot să-l cunosc – şi că nu e om şi, până la urmă, cine ştie unde va ajunge cu obrăznicia lui. Este un om obraznic. Eu am două licenţe în buzunar: cea de drept şi cea de management şi inginerie economică, am mult mai multe studii ca Băsescu, că Institutul de Marină e un fel de birjărerie”, a afirmat Iulian Rădulescu.

Vrea să vândă voturile romilor pe bani mulţi Împăratul Iulian s-a arătat extrem de dezamăgit de politicieni, în special de cei de la PDL, care au cerut voturile romilor şi după aceea nu i-au mai băgat în seamă.

„Ce ne mai giugiuleau cât au avut nevoie de noi, apoi nu i-am mai văzut. La alegerile locale şi prezidenţiale, PDL ne-a dat o pungă cu o sticlă de ulei, o pungă de făină, una de mălai, o portocală şi o bască. Băsescu şi ceilalţi, parlamentarii, nu vor vedea trei lulele, trei ciuperci otrăvite de la noi din Sibiu! De-acum încolo, totul este pe bani, să nu mai vină unul, bag în puşcărie cinci-şase din romii mei şi îi fac de-i ia Salvarea de la poartă. La alegeri, politicienii să vină cu camionul de bani dacă vor voturi, să vină cu seiful cu bani! Eu o vorbă din popor: naşul o dată a văzut-o pe-a finii. Nu o să se mai lipească de mine vreunul din ăştia care vor mai candida”, a mai declarat Iulian Rădulescu.

Preconizează 200.000 de oameni la înmormântare Oficialii Primăriei Sibiu au declarat că, pentru înmormântarea regelui Cioabă, familia acestuia este nevoită să ceară autorizaţie pentru miting având în vedere că vor fi prezente mii de persoane. Împăratul Iulian susţine însă că nu s-a făcut nicio cerere către municipalitate.

„Nu cred că o să ne ceară autorităţile locale din Sibiu vreo autorizaţie să participăm la înmormântare. Să vedem ce-o să zică atunci când se vor trezi cu valul de 200.000 de oameni acolo”, a declarat Iulian Rădulescu. Adus cu avionul aseară Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a ajuns, aseară, în România.

Sicriul a fost adus în Bucureşti cu o cursă de linie a Turkish Airlines, care a aterizat pe Aeroportul “Henri Coandă” la ora 20.50. De la aeroport, trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor a fost dus direct la Sibiu. Tot ieri, fiul lui Florin Cioabă, Dorin, a ţinut să infirme faptul că sicriul tatălui său va avea aer condiţionat, aşa cum s-a vehiculat în presă. Potrivit acestuia, de fapt este vorba despre capacul sicriului, prevăzut cu o astfel de tehnologie.

Advertisement

Înmormântat lângă tatăl său

Potrivit lui Dorin Cioabă, regele romilor va fi înmormântat, cel mai probabil, sâmbătă deoarece tradiţia creştină spune că mortul trebuie să stea trei nopţi în casa lui. Florin Cioabă va fi îngropat în cimitirul din Sibiu, chiar lângă mormântul tatălui său, Ioan. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Grigore, familia Cioabă a concesionat respectiva parcelă pe 25 de ani, pentru care a achitat 310 lei. Familia a mai concesionat o parcelă, aflată, de asemenea, lângă mormântul lui Ioan Cioabă.

Slujbă penticostală şi baptistă

Slujba de înmormântare a lui Florin Cioabă va fi oficiată de preşedintele Cultului Penticostal din România, Riviş Tipei, şi de vicepreşedintele Uniunii Baptiştilor din România, pastorul lugojean Ionel Tuţac. În afara acestora, la ceremonie vor mai oficia pastori penticostali din ţară şi din străinătate. La înmormântare nu se vor purta haine negre întrucât penticostalii nu au o culoare specifică pentru doliu.

De asemenea, cei care vor veni pentru a-i prezenta un ultim omagiu lui Florin Cioabă vor trebui să se conformeze tradiţiei penticostale, “fără manele, dansuri şi alcool”, fiind permise doar cântece religioase şi rugăciuni. Întreaga comunitate romă va ţine doliu 30 de zile. Potrivit tradiţiei, în această perioadă, femeile nu au voie să se pieptene, să se spele pe cap şi să facă de mâncare. Iată cum i se poate deconta spitalizarea Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au precizat, ieri, într-un comunicat că în ceea ce priveşte decontarea spitalizării lui Florin

Cioabă în Turcia se va analiza şi formula un punct de vedere în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe baza documentelor puse la dispoziţie, în situaţia în care va exista o solicitare în acest sens. Între România şi Turcia există un acord încheiat în domeniul securităţii sociale, semnat la Ankara pe data de 6 iulie 1999 şi ratificat de România prin Legea nr. 551/2002.

Decontarea se efectuează între instituţiile competente ale celor două ţări, respectiv CNAS şi preşedinţia instituţiei de asigurări sociale (SSKB) din Turcia, la nivelul tarifelor utilizate în sistemul de securitate socială din statul pe al cărui teritoriu au fost acordate serviciile respective. (A.M. & D.A.)

Advertisement

„Eu i-am atras atenţia lui Cioabă să nu meargă în Antalya, că e pericol. Păi, sunt călduri insuportabile, pleci de aici, de la 30 de grade, şi ajungi acolo la 50 de grade! Cum să rezişti?!” IULIAN RĂDULESCU

„Cioabă nu o să aibă sicriu de aur. Chiar dacă i-ar face sicriu de aur, credeţi că rămâne acolo, în pământ, când sunt atâţia hoţi? Au furat ei tablourile din Olanda, d-apoi un sicriu din Sibiu!” IULIAN RĂDULESCU

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *