ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ilie Năstase S-A SĂTURAT să audă de Simona Halep? VEZI REACŢIA surprinzătoare a acestuia când a fost întrebat de sportivă

În ajunul meciului cu Serena Williams, din semifinalele turneului de la Indian Wells, am avut parte de surprize.

Avatar

Publicat

pe

Simona Halep este, fără îndoială, un fenomen. Orice apariţie a sa trezeşte reacţii, unele chiar contradictorii. În ajunul meciului cu Serena Williams, din semifinalele turneului de la Indian Wells, am avut parte de surprize.

Dincolo de comentarii, performanţa Simonei trebuie aplaudată, deşi, la ora la care scriem acest articol, nu cunoaştem rezultatul partidei dintre româncă şi jucătoarea care se încăpăţânează să rămână nr. 1 mondial. Surprinzător, „Halepmania” nu l-a cuprins pe primul număr 1 din istoria tenisului mondial, Ilie Năstase. Contactat de „ring” pentru a comenta atât şansele Simonei în disputa cu Williams, cât şi faptul că românca a mai cooptat în staff încă un antrenor, celebrul Darren Cahill, „Nasty” a răbufnit: „De ce mă căutaţi pe mine? N-am ce să comentez! Nici n-am văzut meciurile Simonei, pentru că am fost la Moscova. Ce dacă Halep şi-a schimbat antrenorul?

Poate schimba câţi antrenori vrea! Îşi permite…”. În schimb, Florin Segărceanu a avut o reacţie diametral opusă. “Cahill este un antrenor bun şi, mai ales, un tip echilibrat. Îl cunosc, pentru că am jucat în aceeaşi perioadă. Darren are experienţă şi poate că va reuşi să se apropie de Simona. Ştiu că s-a spus că Halep îşi concediază des antrenorii, dar lucrurile nu stau chiar aşa, pentru că au fost înţelegeri pe termen scurt.

Poate că n-o să găsească niciodată antrenorul perfect, dar important e ca Simona să obţină plusul de care are nevoie înaintea fiecărui examen decisiv”, a declarat, pentru „ring”, Florin Segărceanu. Foto: Libertatea Segărceanu crede în atuurile Simonei Referitor la partida dintre Halep şi Serena Williams, fostul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Florin Segărceanu, consideră că jucătoarea noastră are puterea de a produce o surpriză. „Serena a atins un nivel ridicat de formă şi este greu de învins. Totuşi, Simona are atuul că a învins-o o dată şi că o cunoaşte foarte bine. Începutul meciului va conta enorm, pentru că Simona nu trebuie să se lase dominată.

Dacă partida se va juca într-un ritm echilibrat, atunci eu cred că Halep poate câştiga în faţa liderului clasamentului WTA”, a precizat Segărceanu. Jana Novotna: „Românca nu e «wow!»” Se pare că Halep n-are prea multe prietene… Fosta tenismenă cehă Jana Novotna, câştigătoare a turneului de la Wimbledon în 1997, a declarat că Simona nu va deveni o jucătoare de care lumea să-şi amintească. „Halep va fi mereu bună, mereu constantă şi poate va câştiga Grand Slam-uri, dar va fi una dintre jucătoarele de care nu-şi va mai aduce aminte nimeni şi nu o spun într-un sens rău. O jucătoare bună, solidă, curajoasă, constantă, dar nu este «wow!». Sunt puţine tenismene de care merită să-ţi aminteşti şi pentru asta trebuie să fii «wow!» în toate privinţele. Serena face parte din această categorie, ca şi Maria Sharapova, chiar dacă nu a câştigat atâtea turnee de Grand Slam.

Dar, oriunde apare, Sharapova emană succes şi profesionalism. Să combini toate astea, să le pui împreună şi să rămâi mereu în centrul atenţiei… Nu multe jucătoare pot face asta”, a declarat Novotna. „Începutul meciului cu Serena va conta enorm, pentru că Simona nu trebuie să se lase dominată.”, FLORIN SEGĂRCEANU 5 partide au jucat Williams şi Halep, scorul general fiind 4-1 pentru americancă. 3 este locul ocupat de româncă în clasamentul WTA.

Advertisement

https://ziarulring.ro/stiri/sport/255712/2015/Ilie-Nastase-S-A-SATURAT-sa-auda-de-Simona-Halep-VEZI-REACTIA-surprinzatoare-a-acestuia-cand-a-fost-intrebat-de-sportiva

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *