ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ii VINDE hainele lui Bote

Avatar

Publicat

pe

În plină criză economică, Bianca Drăguşanu se pregăteşte pentru deschiderea unui salon de înfrumuseţare în Dorobanţi, dar şi a unui magazin de haine la Deva.

În urmă cu câţiva ani, Bianca împreună cu o bună prietenă a deschis un magazin în Deva, la care a renunţat după ce a văzut că încasările nu sunt pe măsura aşteptărilor sale.

„Acum voi deschide împreună cu sora mea, care locuieşte în Deva, un magazin în care voi aduce haine din Italia, dar şi colecţia lui Cătălin şi de la Atmosphere, firmă a cărei imagine sunt eu”, a declarat, pentru „ring”, asistenta lui Capatos.

Îşi deschide şi salon de înfrumuseţare
Pe lângă magazinul de haine, blonda lui Bote inaugurează, până de Paşti, şi un salon de înfrumuseţare în zona Dorobanţi din Capitală.

„Deocamdată, nu am ales numele, doar am închiriat spaţiul şi am comandat aparatura necesară. Înainte de Paşte aş vrea să îi fac şi inaugurarea”, a mai spus Bianca. Se gândeşte să devină chiar ea imaginea salonului de care se va ocupa îndeaproape.

„Îmi bag din nou botox în buze”
În ciuda faptului că a fost criticată de unii pentru schimbarea de imagine din urmă cu 10 ani, când a apărut la „Din Dragoste”, Bianca a ţinut să lămurească lucrurile.

„Nu m-aş fi ferit dacă aveam operaţii estetice. Când voi avea nevoie de astfel de intervenţii, chiar îmi voi face şi nu mă voi feri. Săptămâna asta îmi voi băga iarăşi botox în buze, pentru că deja acesta s-a dus. Mă tot ceartă Cătălin să nu îmi mai pun, că nu am nevoie, dar dacă eu mă simt mai bine aşa, o să-mi pun din nou”, a mai dezvăluit blonda lui Bote.

Suportă cu greu efectele vaccinului antitetanos
După ce s-a tăiat la mâini încercând să spargă geamul maşinii pentru a recupera cheile uitate, Bianca a fost nevoită să-şi facă vaccinul antitetanos. „Sunt rănită la mâna dreaptă. Mai rău însă mă doare vaccinul pe care am fost sfătuită să-l fac”, a mai spus Bianca.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *